Στις 9 Μαρτίου η επίσημη παρουσίαση του Apple Watch. Τον Απρίλιο οι πρώτες παραδόσεις

 

Η ώρα έφτασε. Οι προσκλήσεις παραλήφθηκαν και όλοι προβολείς δείχνουν προς τις ΗΠΑ όπου σε ένα mega event η Apple θα παρουσιάσει το ρολόι που θέλει να αλλάξει την ιστορία.

Στις 9 Μαρτίου οι υπεύθυνοι της εταιρίας θα ανέβουν στη σκηνή και θα μας παρουσιάσουν όλα τα χαρακτηριστικά του νέου ρολογιού.

Ωστόσο, κατά την άποψή μας κανένα από τα γνωστά χαρακτηριστικά του Apple Watch δεν έχει σημασία γιατί μόλις ανακαλύψαμε αυτό που σας ενδιαφέρει!

Ο κάτοχοι iPhone που αφού έδωσαν από 700 έως και 1200 ευρώ για να αποκτήσουν ένα τηλέφωνο, θα ξοδέψουν και άλλα 400 ευρώ για να αγοράσουν ένα ρολόι, θα ζήσουν την αποκάλυψη. Θα δουν ξαφνικά την αυτονομία του τηλεφώνου τους να πολλαπλασιάζεται.

Τα iPhone δεν έχουν τη μεγαλύτερη αυτονομία στην αγορά. Τα iPhone 6 Και 6 Plus βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα, αλλά οι κάτοχοι παλαιότερων μοντέλων ζουν ένα δράμα καθώς μπορεί να φορτίζουν τα κινητά τους ακόμα και δύο φορές την ημέρα…

Για να είμαστε ειλικρινείς η βελτίωση της αυτονομίας του iPhone δεν θα προκύψει από κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό του ρολογιού. Προκύπτει από την απλή λογική!

Μία από της πιο ενεργοβόρες διαδικασίες που εκτελούμε με το iPhone μας είναι ο έλεγχος γραπτών μηνυμάτων, updates στο facebook, tweets και email. Οι διαδικασίες αυτές απαιτούν το ξεκλείδωμα της οθόνης και της ενεργοποίησης του φωτισμού (θα το καταλάβετε αν στο κινητό σας μπείτε στο μενού που σας λέει πόση μπαταρία ξοδεύουν διάφορες λειτουργίες).

Με το Apple Watch, όλες οι παραπάνω λειτουργίες θα εκτελούνται μέσω της οθόνης του τηλεφώνου και ως εκ τούτου το τηλέφωνο θα ξεκλειδώνεται λιγότερες φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Το αποτέλεσμα; Η αυτονομία του iPhone σας μπορεί ακόμα και να διπλασιαστεί!

Αυτό φυσικά δεν αλλάζει το γεγονός ότι θα πρέπει να κάνετε μία επένδυση της τάξης των 400 ευρώ…