Βρήκε τον χαμένο της γιο 15 χρόνια μετά μέσω του Facebook -Τον είχαν απαγάγει

Μια φωτογραφία στο Facebook βοήθησε να επανενωθεί μία μητέρα από τη βόρεια Καλιφόρνια μητέρα με το γιο της, ο οποίος είχε απαχθεί πριν από 15 χρόνια, όταν ήταν μόλις 3 ετών.

Όπως αναφέρει τελευταία φορά που η Χόουπ Χόλαντ είδε τον γιο της Τζόναθαν, ήταν το 1999, λίγο πριν από το μικρό παιδί απαχθεί από τον πατέρα του και μεταφερθεί στο σπίτι του στο Κάμπελ του Μεξικού όπου και μεγάλωσε. Αλλά η μητέρα του ποτέ δεν σταμάτησε να τον αναζητά και σε συνεργασία με τις υπηρεσίες παιδικής προστασίας και ιδιωτικούς ντετέκτιβ προσπαθούσε για χρόνια να εντοπίσει το χαμένο παιδί.

Αν και ο Τζόναθαν δε θυμόταν πλέον τη μητέρα του, πέρυσι αποφάσισε να ανεβάσει μια παλιά φωτογραφία των δυο τους στο Facebook με την ελπίδα ότι, η ίδια ή ίσως ο μεγαλύτερος αδερφός του, μπορεί να τη δουν.

Και πράγματι η Χόουπ είδε τη φωτογραφία. «Ημουν πολύ χαρούμενη που έψαξε να με βρει» δήλωσε. Από τότε ήταν σε συνεχή επαφή με τον γιο της και συναντήθηκαν πρόσφατα σε μια συναισθηματική επανασύνδεση στο σπίτι του στο Κάμπελ.

Σε συνέντευξη της στο ABC, η Χόουπ ομολόγησε ότι είχε σχεδόν παραιτηθεί: «Είχα γίνει αυτοκτονική. Ενιωθα τελειωμένη. Δεν πίστευα ότι θα έβρισκα ξανά το γιο μου, αλλά από τότε που τον βρήκα, ολόκληρος ο κόσμος μου, όλη η κοσμοθεωρία μου άλλαξε» παραδέχεται. Μητέρα και γιος φαίνεται να έχουν ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον μαζί. Μαθαίνουν ότι έχουν πολλά κοινά, μεταξύ των οποίων την αγάπη τους για τα πικάντικα τρόφιμα, το μπάσκετ και την ποδηλασία.

Οπως εξήγησε η Χόουπ, δεν περίμενε ότι πατέρας του Τζόναθαν με τον οποίο μοιραζόταν την επιμέλεια, δεν θα έφερνε το γιο της στο σπίτι, αν και στο γάμο τους υπήρχε ιστορικό κακομεταχείρισης.

«Ο πατέρας του πήγαινε για διακοπές και είχε την άδεια να τον πάρει μαζί. Ηταν μια φυσιολογική μέρα. Δεν πίστευα ότι δεν θα ερχόταν πίσω ξανά»

Ο Τζόναθαν, ο οποίος δεν έχει πια επαφή με τον πατέρα του, θα πρέπει να επανενωθεί επίσης και με τον αδελφό του Τζέικομπ. Στη συνέχεια σχεδιάζει να επιστρέψει στο Μεξικό για να τελειώσει το τελευταίο έτος του λυκείου πριν επιστρέψει στην Καλιφόρνια μόνιμα στην οικογένεια του.

rizopoulospost.com