Όλο και χειροτερεύει η υγεία του αξεπέραστου σόουμαν, Γιώργου Μαρίνου, με τον καλλιτεχνικό κόσμο να ανησυχεί, μετά τις αποκαλύψεις του πολύ καλού του φίλου, Βασίλη Θωμάκου, πως κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή. Σύμφωνα με τον φίλο του η ζωή του στηρίζεται σε μία μάσκα οξυγόνου.

 

Οταν το 2014 είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς, η Άννα Φόνσου τον φιλοξένησε για 2 μήνες στο «Σπίτι του Ηθοποιού» για περίπου δύο μήνες, για να μην μείνει μόνος του στο σπίτι στο Νέο Βουτζά.

Επειτα, ο φίλος του Σταμάτης Φασουλής τον μετέφερε σε έναν πολυτελή οίκο ευγηρίας στον Γέρακα, όπου και έμεινε για περίπου 8 μήνες. Με δική του απόφαση, όμως, αποφάσισε να φύγει, κάτι που, όπως λέγεται στον καλλιτεχνικό χώρο, ενόχλησε τον κ. Φασουλή.

Τότε ήταν που ο Γιώργος Μαρίνος ζήτησε να μην ασχολούνται μαζί του. Φήμες θέλουν να μένει σε ένα σπίτι στη Βούλα, που το ενοίκιο, τα έξοδα περίθαλψης τους αλλά και μια γυναίκα που τον προσέχει να τα πληρώνει η Μαριάννα Λάτση.

Τα οικονομικά προβλήματα έκαναν την εμφάνιση τους και τον ανάγκασαν να πουλήσει το σπίτι του στο Νέο Βουτζά. Το «παλάτι» του πέρασε σε άλλα χέρια πριν περίπου τέσσερις μήνες σε πολύ χαμηλή τιμή.

Τα καρδιολογικά και τα σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, τον έχουν θέσει σε πλήρη εξάρτηση από τις συσκευές οξυγόνου.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν», κάποια από τα χρήματα τα εισέπραξε και τα άλλα θα τα λάβει με μακροχρόνιες επιταγές, κάτι που τον ανησυχεί ιδιαίτερα. Αυτό που επιδιώκει είναι να παλέψει με αξιοπρέπεια στηριζόμενος στη μικρή σύνταξη που λαμβάνει, με τις φήμες να λένε πως δεν θέλει επικοινωνία με κανέναν.

http://www.tff.gr/