Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης θα συναντηθεί απόψε στις στη Βουλή με τον Αλέκο Αλαβάνο, επικεφαλής του Σχεδίου Β.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης θα συναντηθεί απόψε στις στη Βουλή με τον Αλέκο Αλαβάνο,επικεφαλής του Σχεδίου Β

Υπενθυμίζεται οτι ο Αλέκος Αλαβάνος έχει αφήσει ανοιχτό το παράθυρο συνεργασιας..λέγοντας χαρακτηστικά. «Η δική μας πόρτα είναι ανοιχτή προς την Αριστερή Πλατφόρμα. Η δική μας αντίληψη είναι ότι καλό είναι να συναντηθούν δυνάμεις οργανωμένες σε μια συνεργασία, σε μια κοινή μετωπική λαϊκή προσπάθεια. Ίσως το να μιλάει κανείς για κόμμα είναι πρόωρο αλλά θα ακούσουμε και άλλες απόψεις, θα συζητήσουμε και θα δούμε τι είναι το πιο θετικό».

Ο κ. Αλαβάνος αναφέρθηκε στην «εντιμότητα, την ακεραιότητα, τη συνέπεια απέναντι στην εντολή του ελληνικού λαού που έδειξε η Αριστερη Πλατφόρμα και άλλοι βουλευτές, σε σχέση με την πλειοψηφία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ούτε την στοιχειώδη αξιοπρέπεια τη δικιά τους και του κόμματος στήριξαν και ενώ είχαν βγει με άλλο πρόγραμμα εφαρμόζουν ένα πρόγραμμα χειρότερο από του Παπανδρέου ή του Σαμαρά».

ΠΗΓΗ