Τα γυρίσματα του «Twin Peaks» συνεχίζονται.  Ο Ντέιβιντ Λιντς είναι εκεί, αλλά σύντομα στο τιμ θα προστεθεί η γνωστή ηθοποιός Αμάντα Σέιφριντ, η οποία αναμένεται να δώσει άλλη ώθηση στην τηλεοπτική σειρά που όπως όλοι γνωρίζουμε άλλαξε το πρόσωπο της τηλεόρασης και τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τις σειρές μυστηρίου στην τηλεόραση.

 

 

twinpeaksz                        
Η ιστορία της αμερικάνικης σειράς των αρχών της προηγούμενης δεκαετίας (1990)Twin Peaks βασίζεται σε έμπνευση και ιδέα του David Lynch, o οποίος έχει επίσης σκηνοθετήσει κάποια επεισόδια (η σειρά έχει πάνω από 2 σεναριογράφους και
σκηνοθέτες). Αποτελείται από 2 κύκλους. Ο πρώτος έχει 7 επεισόδια και ο δεύτερος 22.
Τα επεισόδια είναι κλασικά 45λεπτα.

Πλοκή
Η σειρά διαδραματίζεται σε μια ήσυχη πόλη που ονομάζεται Twin Peaks.Οι κάτοικοι του Twin Peaks είναι κυρίως η μεγάλοι σε ηλικία (οι οποίοι είτε ξέμειναν στη πόλη είτε ήταν δική τους επιλογή να μείνουν εκεί και να ανοίξουν μια επιχείρηση η να κάνουν διάφορες παρανομίες για να κερδίσουν λεφτά) η από μικρούς που ακόμα δεν έχουν τελειώσει το σχολείο και ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον μακριά από την συγκεκριμένη πόλη. Σχεδόν όλοι οι κάτοικοι της πόλης έχουν τα δικά τους μυστικά και μια ζωή καλά κρυμμένη.Η σειρά έχει την καταπληκτική ικανότητα να εμβαθύνει στη ζωή,τον χαρακτήρα και το προσωπικό δράμα όλων των πρωταγωνιστών. Οι ζωές των κατοίκων περνούν ήρεμα μέχρι τη στιγμή που η Laura Palmer (μια νεαρή κοπέλα) βρίσκεται δολοφονημένη. Λίγες μέρες αργότερα βρίσκεται μια κοπέλα σε κατάσταση σοκ. Την έρευνα καλείται να διαλευκάνει ο πράκτορας του FBI Dale Cooper (ένας πανέξυπνος αλλά αρκετά παράξενος τύπος) σε συνεργασία με τον σερίφη της πόλης. Κατά τη διάρκεια των ερευνών θα ανακαλύψει ότι κανείς δεν είναι αυτό που φαίνεται και ότι όλοι στο Twin Peaks έχουν κρυμμένα βρώμικα μυστικά…….