Η κατάθεση του πατέρα του μουσικού – ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από δυο χρόνια στο Κερατσίνι από τον κατηγορούμενο Γ. Ρουπακιά – εφόσον ξεκινήσει όπως έχει προγραμματιστεί, θα αρχίσει υπό το βάρος των πρόσφατων δηλώσεων του Ν. Μιχαλολιάκου περί ανάληψης «της πολιτικής ευθύνης για τη δολοφονία στο Κερατσίνι»

Στο κρίσιμο και ιδιαίτερα σημαντικό στάδιο της εξέτασης των μαρτύρων κατηγορίας αναμένεται να εισέλθει σήμερα η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής (Χ.Α) που διεξάγεται στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.

Πρώτος στη λίστα με τους μάρτυρες κατηγορίας, είναι ο πατέρας του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα, Παναγιώτης Φύσσας ο οποίος και αναμένεται να καταθέσει στο δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη ημέρα έναρξης της πολύκροτης δίκης, τα στελέχη της Χρυσής Αυγής που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για την υπόθεση δεν έχουν εμφανιστεί στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αλλά εκπροσωπούνται από τους συνηγόρους τους.

Ανάμεσά τους ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος, οι Χρ. Παππάς, Ηλίας Κασιδιάρης και άλλοι βουλευτές και στελέχη του κόμματος που βαρύνονται με το κακούργημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Η κατάθεση του πατέρα του μουσικού – ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από δυο χρόνια στο Κερατσίνι από τον κατηγορούμενο Γ. Ρουπακιά – εφόσον ξεκινήσει όπως έχει προγραμματιστεί, θα αρχίσει υπό το βάρος των πρόσφατων δηλώσεων του Ν. Μιχαλολιάκου περί ανάληψης «της πολιτικής ευθύνης για τη δολοφονία στο Κερατσίνι».