Συνεδριάζει σήμερα γι΄ άλλη μία φορά η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) την Νέας Δημοκρατίας ώστε να λάβει αποφάσεις για το πού θα στηθούν οι κάλπες, τους εκλογικούς καταλόγους και το αντίτιμο για τη συμμετοχή των ψηφοφόρων.

Την ίδια στιγμή οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος συνεχίζουν τον προεκλογικό αγώνα τους.

Στην Κοζάνη βρέθηκε την Κυριακή, με αφορμή τους εορτασμούς για την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τόνισε πως «μπορούμε με πίστη και όραμα, να βγούμε από τα μνημόνια, να βρούμε εκείνη την κυριαρχία που απαιτείται, ώστε η χώρα να προχωρήσει μπροστά με ανάπτυξη».

Την ανάγκη ανανέωσης του κόμματος υπογράμμισε από την Αλεξανδρούπολη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στον νομό Έβρου.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα που έχει προσφέρει πολλά σε αυτόν τον τόπο. Χρειάζεται, όμως, ουσιαστική ανανέωση, διεύρυνση ώστε να ξαναγίνει η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, η οποία θα αγκαλιάσει όλους τους πολίτες που ασπάζονται τις αξίες της».

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας σε ομιλία του στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών Πέλλας τόνισε ότι «δεν μιλάμε για καμιά δυαρχία, μιλάμε για μία ικανή ηγεσία που μπορεί να αλλάξει τις παθογένειες του κόμματος και να ξαναφέρει πίσω τους Νεοδημοκράτες, να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των κοινωνικών στρωμάτων που αφήσαμε και να εμπνεύσει την Ελλάδα που θα φύγει από την παρακμή, που θα ξεπεράσει τα μνημόνια και θα ξανακερδίσει το μέλλον της».

Από τη Μακεδονία ξεκινάει, σήμερα, την προεκλογική περιοδεία του ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Πηγαίνω στο Αμύνταιο Φλωρίνης, όπου γεννήθηκε ο πατέρας μου. Είμαι τελείως βέβαιος ότι οι Μακεδόνες γνωρίζουν ότι έχουμε δύο υποψηφιότητες από τη Μακεδονία και όχι μία» δήλωσε την Κυριακή στο Mega