Με ένα ακόμη προεκλογικό σποτ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης μπαίνει στην κούρσα της διαδοχής για την προεδρία του κόμματος.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά το πρώτο χιουμοριστικό σποτ, που ήθελε ένα ζευγάρι να αγωνιά για το αν θα καταφέρει να εξασφαλίσει τις 50 υπογραφές που απαιτούνταν για να μπορέσει να συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές της 22ας Νοεμβρίου, «ξαναχτυπά» με νέο σποτ.

Τέσσερα άτομα, τρεις άντρες και μία γυναίκα, κάθονται και συζητούν σε ένα γραφείο για το μέλλον της παράταξης, αναζητώντας τον κατάλληλο για πρόεδρο.

«Τι είναι το κόμμα ρε φίλε; Οικογενειακή υπόθεση;» ρωτά ένας εξ αυτών και ένας άλλος απαντά: «Είναι δήθεν και απόμακρο». Ο «πρωταγωνιστής» του πρώτου σποτ, που αγωνιούσε για το αν ο Άδωνις βρήκε τις 50 υπογραφές, ακούγεται να λέει: «Γιατί να μην μπορεί να βγει ένας από εμάς;».

Τότε, ο Άδωνις Γεωργιάδης, «μιλά» μέσα από την τηλεόραση και λέει: «Τιμή μου και καμάρι μου που εργάζομαι, τιμή μου και καμάρι μου όπου πρέπει να εργάζομαι για να επιβιώσει η οικογένειά μου και τιμή μου και καμάρι μου όπου πρέπει να εργάζομαι για να επιβιώσει η οικογένειά μου μετά από δύο υπουργικές θητείες».

«Ο Άδωνις είναι ένας από μας, είναι σαν κι εμάς» λέει τότε ένας από τους τέσσερις και οι άλλοι κουνούν συγκαταβατικά το κεφάλι…

Δείτε το βίντεο: