Ένας 50χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο Μενίδι, θύμα της κακοκαιρίας που πλήττει σήμερα την Αττική.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ1, ο άνδρας φέρεται να εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του, στο οποίο επέβαινε και η ηλικιωμένη μητέρα του.

Η 77χρονη γυναίκα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα κυρίως σε Αττική και Ηλείας, από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης όταν και ξεκίνησαν οι πρώτες δυνατές βροχές, με δρόμους να γίνονται χείμαρροι, σπίτια να πλημμυρίζουν ή και να καταρρέουν και κατολισθήσεις να διακόπτουν την κυκλοφορία.

Στην Αττική, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε περισσότερες από 160 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από σπίτια και κοπές δέντρων σε περιοχές όπως Ελευσίνα, Μενίδι, Σαλαμίνα, Πεντέλη και Καλλιθέα αλλά και κλήσεις για παροχές βοήθειας, σε εγκλωβισμένους οδηγούς, κυρίως στην περιοχή των Λιοσίων.

Στους περισσότερους δρόμους της Αττικής επικρατεί κυκλοφοριακή συμφόρηση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει αυτή την ώρα στον Κηφισό, στο ρεύμα ανόδου, όπου τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με την Τροχαία, με υπομονή πρέπει να «οπλιστούν» οι οδηγοί που κινούνται αυτή την ώρα και στην κάθοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στη Λ. Κηφισίας, στη Λ. Μεσογείων και στη Λ. Ποσειδώνος.