Στην υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και στην απόφασή του να στηρίξει τον Απόστολο Τζιτζικώστα, αναφέρθηκε σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό ο Μάκης Βορίδης.  

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη «αυτό το πούλημα στον Άδωνι πως έγινε;», ο κ. Βορίδης απάντησε πως «ήταν μια απόφαση του Άδωνι και όχι κοινή απόφαση. Συζητήσαμε πριν βάλει υποψηφιότητα και εξέφρασα την άποψή μου, η οποία ήταν αρνητική.   Οι φίλοι συναποφασίζουν.

Αν δεν συναποφασίζουν, τότε ο καθένας κάνει την επιλογή του. Δεν υπάρχει λοιπόν πούλημα. Γιατί πούλημα είναι ότι έχουμε συνεννοηθεί για κάτι και εγώ δεν το τήρησα.

Άμα παίρνεις εσύ μόνος σου μια απόφαση, δεν είναι υποχρεωτικό εν ονόματι της φιλίας ότι εγώ δεσμεύομαι να ακολουθήσω την απόφασή σου για την οποία ρωτήθηκα και πήρα και συγκεκριμένη θέση. Είχε την άποψή του και είχα τη δική μου. Άρα κανείς δεν πούλησε κανέναν».

Σχετικά με την απόφασή του να στηρίξει την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα, ο βουλευτής της ΝΔ σημείωσε: «Η θέση ουδετερότητας είναι ασφαλής μεν, μη υπεύθυνη δε».