Για να είσαι προετοιμασμένη!

Υπάρχουν κανόνες στον έρωτα; Μπορούν οι συμβουλές για την αγάπη να σε βοηθήσουν στη διαχείριση της σχέσης σου; Είναι δυνατόν να προνοήσεις και να προλάβεις τυχόν δυσαρέσκειες και τσακωμούς; 

Η απάντηση είναι καταφατική, γεγονός που θα πει, ότι ναι, υπάρχουν κάποιες κοινές αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις πριν δοθείς ολοκληρωτικά -ψυχικά και σωματικά- σε έναν άνθρωπο, πριν εμπιστευτείς κάποιον, πριν μοιραστείς τη ζωή σου μαζί του, για να μην πέσεις από τα σύννεφα στο μέλλον.

1. Όταν εκείνος σου μιλάει από την αρχή για το φόβο της δέσμευσης, πίστεψέ τον, γιατί προτιμάει την ανεξαρτησία του και δεν πρόκειται να τον αλλάξεις.

2. Προετοιμάσου να ερωτευτείς και να αγαπήσεις ακόμα και τους «λάθος» τύπου άντρες.

3. Όταν οι δυσκολίες μιας σχέσης κάνουν την εμφάνισή τους στην αρχή της και αποκτούν συχνότητα και διάρκεια, μα δεν δείχνουν σημάδια επίλυσης, τότε πιθανότατα να μην αλλάξει κάτι στην κοινή σας πορεία.

4. Αν δεν τα βρεις πρώτα με τον ίδιο σου τον εαυτό, όσες αλλαγές κι αν κάνεις προκειμένου να φανείς ακόμα καλύτερη, πιο ιδανική και ελκυστική στο σύντροφό σου, δεν μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση σου.