Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου iPhone 5se και του iPad Air 3 και όπως φαίνεται στις 18 Μαρτίου θα μπορούν οι φίλοι της Apple να προμηθευθούν τα νέα μοντέλα.

Η κυκλοφορία θα πραγματοποιηθεί τρεις ημέρες μετά από το προγραμματισμένο event παρουσίασης της Apple στις 15 Μαρτίου. Αν και συνηθίζεται να υπάρχει μια εβδομάδα αναμονής ανάμεσα στο event της παρουσίασης και την κυκλοφορία, φέτος η Apple δεν θα κρατήσει το κοινό σε αγωνία.

Το νέο iPhone 5se αναμένεται να μοιάζει εξωτερικά με το iPhone 5s, αλλά εσωτερικά θα διαθέτει τα πιο εξελιγμένα στοιχεία του iPhone 6 και 6s. Αυτά τα στοιχεία αφορούν κυρίως καλύτερη ποιότητα κάμερας και γρηγορότερο επεξεργαστή.

kkkk

Με το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο η Apple ενθαρρύνει όσους προτιμούν τα μικρότερα σε μέγεθος κινητά, να αναβαθμίσουν τη συσκευή τους.

Όσον αφορά το iPad Air 3, αναμένεται εκτός από εσωτερικές αναβαθμίσεις να υποστηρίζει τα νέα αξεσουάρ που παρουσιάστηκαν με το iPad Pro, όπως το μολύβι της Apple και το αντίστοιχο πληκτρολόγιο.

Η Apple δεν θα αρκεστεί σε αυτά, όμως, καθώς σχεδιάζει να παρουσιάσει και δυο νέες εκδόσεις του Apple Watch την ίδια ημέρα, οι οποίες, ωστόσο, θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στη χρονιά.