Σου χαμογελάει ή είναι απλά μια έκφραση του προσώπου του; Σε κοιτάζει ή προσπαθεί να δει την ώρα στο ρολόι πίσω σου; Βρε… Μήπως σε φλερτάρει;

Δύσκολο να καταλάβεις τι αναζητάει ένας άντρας όταν είναι ντροπαλός. Συνήθως, αυτός ο τύπος έχει ένα συναισθηματικό ισοδύναμο, αυτό του poker face και δεν αποκαλύπτει τίποτα. Μα τίποτα!Αν, ωστόσο, επικεντρωθείς στις λεπτομέρειες, θα μπορέσεις να αντλήσεις όσες πληροφορίες χρειάζεσαι για να εντοπίσεις το φλερτ του.

1. Οι κινήσεις του είναι λεπτές, πολύ προσεκτικές και φυσικά, η συμπεριφορά του γενικότερα διακριτική. Μην περιμένεις να έρθει με μια ανθοδέσμη κάτω από το σπίτι σου, αλλά πρόσεξε αν ποντάρει στην οπτική επαφή όταν βρίσκεστε, για παράδειγμα, στον ίδιο χώρο.

2. Προτιμάει να ανοίγεται μαζί σου και να εκδηλώνει τα συναισθήματα αλλά και το ενδιαφέρον του,μέσω μηνυμάτων ή μέσω των social media, από ότι όταν είστε σε μια face to face συνάντηση.

Όταν πια γνωριστείτε και βγείτε ραντεβού…

1. Προκειμένου να δημιουργήσει στενή επαφή μαζί σου -που πιθανότατα να οδηγήσει αργότερα και στο σεξ- σε αγγίζει συχνά κατά λάθος.

2. Ενώ αν είστε ακόμα στις αρχές των κοινών σας εξόδων, θα παρατηρήσεις πως ενώ καταβάλει προσπάθεια για να σε γνωρίσει, γίνεται όλο και πιο περίεργος από την αμηχανία του. Ενδεχομένως να χαμογελάει κάποιες φορές δίχως λόγο ή να κοιτάζει νευρικά γύρω του.