Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Κάθε προσπάθεια διαπραγμάτευσης χρειάζεται καθαρή σκέψη

Ενώ οδεύουμε προς ένα σημαντικό Σαββατοκύριακο εφόσον θα υπάρξουν αρκετές πλανητικές ανακατατάξεις, η Σελήνη σήμερα στον Αιγόκερω, κάνει την ημέρα μας ενδιαφέρουσα με τις προσωπικές της συναντήσεις, λόγω των πολλών εναλλαγών της.

Ξεκινώντας με την αρμονική όψη με τον Ήλιο στις 2.21 το μεσημέρι, όψη που επηρεάζει από το πρωί, νιώθουμε να πατάμε γερά στα πόδια μας και έχουμε την αίσθηση πως είμαστε αρκετά δυνατοί να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα. Η δύναμη και συνάμα η ευαισθησία που προσδίδει αυτή η όψη θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί κατάλληλα ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ειδικά σε επαγγελματικά θέματα.

Τα πράγματα δυσκολεύουν από το απόγευμα καθώς στις 7.18 η συνάντηση με τον Πλούτωνα που επηρεάζει ώρες πριν, μας κάνει να αισθανόμαστε ανασφαλείς ξεσπώντας είτε φανερά είτε κρυφά. Αυτές τις ώρες πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και αν υπάρχει ένα σημαντικό θέμα θα πρέπει να το χειριστούμε κρατώντας σταθερή και αμετακίνητη θέση. Το μυστικό είναι να μην δείξουμε αδύναμοι και να μην κάνουμε πίσω γιατί υπάρχει μια τάση εκμετάλλευσης προσέχοντας πολύ να μην υπάρξει σύγκρουση.

Στις 9.57 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό βάζει φωτιά στην προηγούμενη δύσκολη φάση και μπορεί ξαφνικά να τινάξουμε στον αέρα ότι προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε. Δύσκολο διάστημα διότι η νευρικότητα επικρατεί, το ίδιο και η βιασύνη και η ανυπομονησία. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στην οδήγηση και στην παρόρμησή μας.

Λίγο αργότερα στις 10.29, η αρμονική όψη της Σελήνης με τον Δία, δίνει την οριστική εξέλιξη. Η κατανόηση μπορεί να γλυκάνει την ενδεχόμενη ένταση, αλλά ανάλογα με το πώς έχουμε αντιδράσει, μπορεί να διογκώσει τις καταστάσεις.

Σήμερα λοιπόν από το απόγευμα και μετά, προσέχουμε την υπερβολή, την τάση για ανατροπές χωρίς την αίσθηση της λογικής και τα επαναστατικά μας ένστικτα, που αν μας βγουν σε καλό θα είναι μόνο γιατί είμαστε τυχεροί.

Ζυγοί και Κριοί, είναι μια πολύ δυναμική και ίσως και καθοριστική για εσάς μέρα. Το άγχος, η ένταση και η ανησυχία επικρατούν από το απόγευμα και μετά, αλλά το πάθος και ο ενθουσιασμός σας μπορεί να σας απογειώσουν.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι, ξεκινάτε με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά τις απογευματινές ώρες γίνεστε κυκλοθυμικοί και απαιτητικοί. Ξεπεράστε τον σκόπελο της αντίδρασης ώστε να απολαύσετε ένα όμορφο βράδυ.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, για εσάς τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα σήμερα και μπορεί να σας δοθεί μια ευκαιρία που δεν πρέπει να την αγνοήσετε. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά κα αξιολογήστε σωστά.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, έχετε πολλά παράπονα και τα εκφράζετε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Δικαιώνετε όσους νομίζετε πως το αξίζουν και καταβαραθρώνετε όσους πιστεύετε πως δεν είναι εντάξει απέναντί σας ή δεν ικανοποιούν τις προσδοκίες σας.

αναπνοές

Πηγή: www.anapnoes.gr