Τι ξέρουμε στην πραγματικότητα;

Έχει αρκετές ώρες που κυκλοφορεί μια φήμη σχετικά με την ημερομηνία 12 Ιουνίου. Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν τρομακτικό, αλλά τα πράγματα μοιάζουν όλο και περισσότερο με πέρσι το καλοκαίρι, τότε που συνεχώς ήμασταν «ένα βήμα πριν τη συμφωνία», αδειάζαμε τα αποθεματικά των ταμείων, ψάχναμε τις τσέπες μας, παίζαμε το chicken game και πετούσαμε το μπαλάκι στο λαό (αδιαφορώντας στην πραγματικότητα για τη γνώμη του).

Αν θα μπορούσα να διακινδυνεύσω μια πρόβλεψη, θα έλεγα πως τη φήμη για την 12η Ιουνίου την διακινεί η κυβέρνηση, που είναι μανούλα στις φήμες και τα κόλπα – που όμως, κατά σατανική σύμπτωση, πάντα της γυρίζουν μπούμερανγκ.

  Πάντως η φημολογία, σα σπασμένο τηλέφωνο, μεταδίδεται στα social media και στόμα με στόμα, και όλοι έχουν «κάποιο γνωστό που μου είπε ότι σίγουρα θα στηθούν κάλπες» ή κάποιον γνωστό γνωστού «που δουλεύει στον Άρειο Πάγο και είδε με τα μάτια του τα έγγραφα!».

Κι έτσι, για να το παίξει έξυπνος ο ένας στον άλλον, αναμεταδίδει εμπλουτισμένες με προσωπικές πινελιές τις φήμες…

Πρώτα μου ήρθε ένα επείγον (;!) ημέιλ από την ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:   Δ.Τ. 12 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩ Η ΔΡΑΧΜΗ-ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΕΡΓΙΝΑ TV 23 Ιουνίου 2016… Ημερομηνία σταθμός για την επόμενη μέρα της Ευρώπης. Ημερομηνία κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα στη Βρετανία για την παραμονή ή όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο πρωθυπουργός της χώρας, Ντέιβιντ Κάμερον, ήδη έχει επιδοθεί σε μία πρωτοφανή κούρσα ενημέρωσης. Οι Ευρωπαίοι παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις… Όλα αυτά όμως μέχρι πριν τις νέες αποφάσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που αποκαλύπτει κατά αποκλειστικότητα η εκπομπή της Βεργίνα Τηλεόραση «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» και ο δημοσιογράφος Στέργιος Καλόγηρος. Στις 12 Ιουνίου, έντεκα ημέρες νωρίτερα,ο Αλέξης Τσίπρας , με μια νέα κίνηση ματ …ετοιμάζεται να αναστατώσει πρώτος την σκακιέρα της Ευρώπης οδηγώντας και πάλι τους Έλληνες στις κάλπες για δημοψήφισμα με το ξεκάθαρο ερώτημα «ευρώ ή δραχμή;» Οι προετοιμασίες παρασκηνιακά είναι εντατικές καθώς η κυβέρνηση βρίσκεται υπό ασφυκτικό κλοιό λόγω των νέων μέτρων που θα επιχειρήσει να περάσει μέσα από την ελληνική βουλή και νιώθει τον χρόνο παραμονής της στην εξουσία να μετρά αντίστροφα… Φέτος μάλιστα τα σχολεία θα κλείσουν νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά,στις 10 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή, αντί για την Τετάρτη 15 Ιουνίου ,προκειμένου να εναρμονιστούν στο όλο κλίμα.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες….στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Για εκλογική αναμέτρηση μας προετοιμάζουν και άλλα έγκυρα μέσα όπως το σάιτ ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ, αλλά το Planet Greece λέει πως έχει και έγγραφα και “αποδείξεις”!

 

Πηγή:www.lifo.gr