Στο προηγούμενο «αστρολογικό δελτίο» σου έγραψα για τον Κρόνο σου και τις εν δυνάμει αρετές του. Για όλα αυτά που μπορείς να κάνεις για να τον εξυψώσεις στο επίπεδο που του αρμόζει και μαζί του να σηκωθείς κι εσύ ψηλότερα από τα δανεικά σου «πρέπει».

AdTech Ad

Τώρα όμως ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τον Δία σου, αφού για τους δύο ουράνιους φίλους σου ισχύει κατά γράμμα το «μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε»!

Νομίζω λοιπόν ότι ήρθε η ώρα να σκάσει λίγο το χειλάκι σου. Να διασκεδάσεις και να χαρείς τα απλά πράγματα της καθημερινότητας σου, κερδίζοντας μια ακόμη πίστωση αισιοδοξίας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.
Οι σχέσεις σου, τα οικονομικά σου, τα ασφυκτικά καθήκοντα σου κι όλα αυτά που ίσως σε βασανίζουν, μπορούν να περιμένουν. Όχι πως έπαψαν να είναι προβλήματα, απλά εσύ δεν θα τα σκέφτεσαι σκεπασμένος από τον μολυβένιο ουρανό σου. Δες το ουράνιο τόξο, δες τη γιορτή που στήνεται για σένα και μην αποπάρεις τον αγγελιοφόρο.

Ο Δίας έρχεται να σου δείξει ότι η διάθεση σου είναι που βάζει χρώμα και ποικιλία στην ζωή σου.
Πιάσε λοιπόν τον «Χοντρό» αγκαζέ κι άφησε τον να σε εντυπωσιάσει, ακόμη κι αν κάποιες φορές σε παρασύρει σε «φθηνά» για τα γούστα σου τρικ.
Αν είσαι ήδη «κολλητός» του, δεν χρειάζεσαι βέβαια συμβουλές κι ορμήνιες. Η τύχη σου δουλεύει κι ας κοιμάσαι.

Μάθετε περισσότερα