“Πάγωσαν” οι εκατομμύριοι θαυμαστές της χουλιγουντιανής σταρ στο άκουσμα της είδησης οτι η “pretty woman”, Julia Roberts τυφλώθηκε από σπάνια ασθένεια.

Τις τελευταίες ώρες, ολοένα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την πασίγνωστη ηθοποιό να έχει χάσει την όραση της.

194ddebc03310d8b528201b5d0100ba7

Σύμφωναμε με τα διεθνή tabloids, και πιο συγκεκριμένα το The National ENQUIRER, η δημοφιλής ηθοποιός γεννήθηκε κλινικά τυφλή από το ένα μάτι. Αυτό είναι κάτι που η ίδια κρατάει μυστικό τόσα χρόνια και κανείς ουδέποτε γνώριζε. Δυστυχώς όμως, όσο περνούν τα χρόνια, η κατάσταση της χειροτερεύει και η όραση της κινδυνεύει να χαθεί εντελώς.

image26

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Julia Roberts, δεν θα έπρεπε να οδηγεί καθόλου εξαιτίας του προβλήματος της. Όμως η αστυνομία του Μαλιμπού, στο οποίο διαμένει, παρόλο που είναι ενήμερη δεν της έχει αποσπάσει το δίπλωμα και την αφήνει χαριστικά να διανύει σύντομες αποστάσεις, επειδή είναι η … Julia Roberts!

julia roberts

Το δημοσίευμα αναφέρει περισσότερες πληροφορίες από τη ζωή της σταρ, αποκαλύπτοντας πως τα προβλήματα υγείας δεν σταματούν να “βομβαρδίζουν” την Roberts, η οποία υποφέρει -εκτός των άλλων- από ρευματοειδή αρθρίτιδα. Ενώ προσθέτει οτι οι πόνοι που υπεμένει από την αυτοάνοαση αυτή ασθένεια, την έχουν καταβάλει σωματικά και ψυχολογικά.