Τα τελευταία χρόνια ορισμένες συσκευές έχουν εξελιχθεί από μία πηγή σκεπτικισμού σε πράγματα που αξίζει κανείς να αγοράσει.

AdTech AdΠλέον ολοένα και περισσότερες «έξυπνες συσκευές» κάνουν εμφάνιση στην αγορά διευκολύνοντας την καθημερινότητα των ανθρώπων.

Παρακάτω ακολουθούν οι καλύτερες από αυτές:

quirky egg minder

QUIRKY EGG MINDER

Τιμή: 13 δολάρια

Κατασκευασμένο σε συνεργασία με τη General Electric, το Quirky Egg Minder μπορεί να συγχρονιστεί με το κινητό σας και να σας ειδοποιήσει όταν έρχεται η ώρα να «ξεμείνετε» από αυγά, ενώ μπορεί να σας ενημερώσει για το ποια από αυτά είναι έτοιμα να λήξουν.

brita infinity

BRITA INFINITY

Tιμή: 45 δολάρια

Οι τεχνολογικές εταιρείες έχουν ενθουσιαστεί! Το Brita Infinity χαρακτηρίζεται ως το «μέλλον της ενυδάτωσης», λειτουργεί σαν οποιοδήποτε άλλο Brita που έχετε δει, ωστόσο όταν το φίλτρο καθαρισμού ξεθωριάσει, η συσκευή ειδοποιεί όχι μόνο εσάς αλλά και την Amazon. Στη συνέχεια προχωρά σε μια νέα παραγγελία φίλτρου και σας απαλλάσσει από κάθε έννοια.

Smart Defrag

SMART CHANGING PAD

Τιμή: 250 δολάρια

Τοποθετώντας ένα μωρό στο Smart Changing Pad όχι μόνο θα μπορέσετε με ευκολία να του αλλάξετε πάνα, αλλά και να μετρήσετε το βάρος του. Παράλληλα, θα μπορείτε να ενημερωθείτε για την πρόσληψη της τροφής του, ενώ όλα αυτά τα δεδομένα θα τα συγκεντρώνετε στην εφαρμογή του κινητού, προκειμένου να τα μοιραστείτε με τον παιδίατρο. Το μαξιλάρι αυτό είναι κατάλληλο για τα παιδιά που έχουν αλλεργίες ή ελαφρές παιδικές ασθένειες.

Δείτε τις υπόλοιπες εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece