Ο Ισίδωρος Ντογιάκος επανεξελέγη με 39 ψήφους (48%) στη διαδικασία για την ανάδειξη διευθύνοντος την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών. Οι άλλοι υποψήφιοι και εισαγγελείς Εφετών Αντώνης Λιόγας και Γεωργία Τσατάνη που συμμετείχαν στην αναμέτρηση έλαβαν από 30 και 7 ψήφους αντίστοιχα, ενώ υπήρξαν και 4 λευκά ψηφοδέλτια.

Όπως γνωστοποιήθηκε νωρίτερα,  ο κ. Ντογιάκος αιφνιδίασε τους πάντες με την κίνησή του να διεκδικήσει για δεύτερη φορά την ψήφο εμπιστοσύνης των συναδέλφων του. Ειδικότερα, παρά την προχθεσινή καταδίκη του από το 9μελές Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, ο ίδιος εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου ενώπιον της Ολομέλειας, υποστηρίζοντας ότι έχει το δικαίωμα να κατέβει στον εκλογικό στίβο, καθώς η επίμαχη απόφαση δεν του έχει κοινοποιηθεί.

Η πειθαρχική του καταδίκη, που είχε ως αποτέλεσμα την έκπτωση του από τη θέση του προϊσταμένου αλλά και τη μη συμμετοχή στις εκλογές, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έκαναν λόγο για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη. Από την πλευρά του, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος αρνήθηκε τα καταγγελόμενα από την αντιπολίτευση.

Η επανεκλογή Ντογιάκου ουσιαστικά συνιστά και ένα ηχηρό μήνυμα των εισαγγελέων που έσπευσαν σε ένα πολύ υψηλό ποσοστό να τον ψηφίσουν για τη θέση, από την οποία πιθανόν θα εκπέσει όταν του επιδοθεί η πειθαρχική ποινή του.

Για την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών επανεξελέγη με 81 ψήφους ο νυν προϊστάμενος Ηλίας Ζαγοραίος, ενώ η Ολυμπία Κλειτσάκη έλαβε 45.