«Σύγκρουση» με εκφράσεις πεζοδρομίου μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρολιάκου και του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανού έλαβε χώρα στους διαδρόμους της Βουλής.
Αφορμή για τον απίστευτο καυγά στάθηκε η ρίψη φυλλαδίων από πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑκαι νυν της ΛΑΕ κατά των ιδιωτικοποιήσεων, την ώρα που στο βήμα της Ολομέλειας βρισκόταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς.
Οι δύο βουλευτές συναντήθηκαν στο καφενείο της Βουλής και, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άρχισαν ξαφνικά να διαπληκτίζονται, με τον καυγά να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Ψαριανός επιχείρησε να πειράξει τον κ. Σκουρολιάκο λέγοντας του ότι «την επόμενη φορά θα είσαι εσύ που θα πετάς χαρτάκια». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε φωνάζοντας  «κοίτα το κατάντημα σου» και στη συνέχεια ο κ. Ψαριανός του απάντησε «ρούφα τώρα τα π@τσι@κι@ μου».
Ο κ. Σκουρολιακος συνέχισε τον καυγά λέγοντας «άντε ρε ξεφτίλα μιλάς και εσύ, αλλά αυτός είσαι» για να λάβει την απάντηση από τον κ. Ψαριανό «ρουφά τη π@σ@ και χόρεψε ένα τσάμικο».
Τελικά, βουλευτές από άλλα κόμματα παρενέβησαν και ο καυγάς έλαβε τέλος, αν και τα πνεύματα παρέμειναν οξυμένα.