Πραγματοποιείται αυτήν την ώρα η εξόδιος ακολουθία της αγαπημένης τραγουδοποιού Αρλέτας, στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών.

Η τραγουδοποιός άφησε την τελευταία της πνοή, την Τρίτη 8 Αυγούστου, σε ηλικία 72 χρονών.  Ένα μήνα πριν φύγει από τη ζωή μεταφέρθηκε από την εντατική του «Αγία Όλγα» στην εντατική του Ευαγγελισμού. Μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν έχασε ποτέ την αισιοδοξία της. Αισθανόταν δυνατή, ένιωθε πως θα καταφέρει όμως ο οργανισμός της την… πρόδωσε.

Αυτή την ώρα ψάλλεται η εξόδιος ακολουθία ωστόσο δεν θα πραγματοποιηθεί ταφή καθώς επιθυμία της ήταν η σορός της να αποτεφρωθεί γεγονός που θα συμβεί τις επόμενες ημέρες.
Επιθυμία της Αρλέτας ήταν να έχει συντροφιά στο τελευταίο αντίο την πρώτη της κιθάρα. Η επιθυμία της εκπληρώθηκε και πάνω στο φέρετρο τοποθετήθηκε η κιθάρα που τη συντρόφευε από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

Παρών στο ύστατο χαίρε, έδωσαν – μεταξύ άλλων – η Σάννυ Μπαλτζή,ο  Γιώργης Χριστοδούλου – ο οποίος ήταν σαν γιος της Αρλέτας, καθώς τον είχε υπό την προστασία της, και ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Εκεί βρέθηκε και ο στιχουργός Κώστας Καράλης. Στο παρακάτω βίντεο δείτε όσα δήλωσε για την αγαπημένη του φίλη, Αρλέτα: