Όσοι ακόμα και σήμερα ακούν το σήμα έναρξης του θρυλικού «Ιππότη της Ασφάλτου» και συγκινούνται, τα νέα είναι ευχάριστα. Η σειρά που τη δεκαετία του ’80 καθήλωνε μικρούς και μεγάλους μπροστά από τη μικρή οθόνη επιστρέφει με… ταχύτητα!

Ο «Μάικλ Νάιτ» ετοιμάζει και πάλι τα δερμάτινά του και μαζί με τον επικό ΚΙΤ ετοιμάζονται να κερδίσουν και πάλι τους κακούς, σε νέα επεισόδια  με πρωταγωνιστή ξανά το Ντέιβιντ Χάσελχοφ.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η λατρεία του σκηνοθέτη του Guardian Of The Galaxy 2, Τζέιμς Γκαν για την φιγούρα του Μάικλ Νάιτ, φαίνεται πως αποτέλεσε το έναυσμα για τη μεγάλη επιστροφή καθώς μαζί με τον  Χάσελχοφ , επεξεργάζονται το reboot του «Ιππότη της Ασφάλτου» με ορισμένες αλλαγές, χωρίς μέχρι στιγμής να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Η σειρά προβλήθηκε στο αμερικανικό δίκτυο NBC από το 1982 ως το 1986 και αποτελούνταν από αυτοτελή επεισόδια εξιχνίασης εγκλημάτων με τη βοήθεια ενός υπερσύγχρονου αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Μάικλ Νάιτ. Το μαύρο εντυπωσιακό όχημα ήταν μια Πόντιακ ονόματι ΚΙΤ που κόστισε 100.000 δολάρια στις αρχές του ’80 για να παραμετροποιηθεί.