Πάντα με ενέπνεαν ιδιαίτερα κάποιοι άνθρωποι…

Οι θαρραλέοι, που αγαπάνε την αλήθεια και για χάρη της ξεπερνούν κάθε είδους εγωισμό. Οι ελεύθεροι, που επιλέγουν τη ζωή που κάνουν από άποψη κι όχι από αδυναμία.

Οι τεράστιοι εκείνοι τύποι που ξέρουν να αγαπάνε, που μπορούν και αγκαλιάζουν κι εκείνο το κομμάτι τους / σου που δεν είναι και τόσο τέλειο.

Οι ευγενείς, αληθινοί γαλαζοαίματοι, που συμπεριφέρονται όμορφα, γιατί ξέρουν να μπαίνουν στη θέση του άλλου. Οι γειωμένοι, που το “φοβερό” και “τρομερό” το αναγνωρίζουν ως μέρος της ζωής και είναι πάντα έτοιμοι να δράσουν αποτελεσματικά για το κοινό καλό.

Οι συνειδητοποιημένοι, που σκέπτονται προκαταβολικά το αντίκτυπο των πράξεών τους. Οι ισορροπημένοι, που είναι μέσα σε όλα, τόσο όσο.

Οι θετικοί, που μπορούν πάντα να δουν τη καλή όψη στο κάθε τι. Μα περισσότερο απ’ όλους, εμπνέομαι από εκείνους τους σιωπηλούς, που δεν το κάνουν θέμα με την πάρτη τους. Έχω χαραγμένο στο μυαλό μου μια φράση, που μάλλον κάποιος από εκείνους κάποτε είπαν: “Το πιο όμορφο κομμάτι της ψυχής μας είναι, εκείνες οι μικρές ανώνυμες πράξεις καλοσύνης και αγάπης που δεν έμαθε ποτέ κανένας, αλλά σκόρπισαν φως.”

Ας κάνουμε παρέα με τέτοιους ανθρώπους , για να παίρνουμε έμπνευση και να γινομαστε καλύτεροι. Κι όταν η παρέα τους δεν είναι εφικτή, μπορούμε πάντα να στρεφόμαστε στην φύση, που μοιάζει να έχει όλες αυτές τις ποιότητες κι ακόμα περισσότερες…

#CreateYourDay

#CreateYourLife

#CreateYourself

#WithManou