“Έχω την εντύπωση πως εκτός από την αγάπη τους για τα άλογα και την ιππασία, τους ενώνει και η μεγάλη επιθυμία να δημιουργήσουν οικογένεια και να ζήσουν μία ήσυχη ζωή” είπε κάποτε ο διάσημος σχεδιαστής Βαλεντίνο, για το τότε νεόνυμφο ζευγάρι Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο…

Στα χρόνια που ακολούθησαν, όπως όλα έδειξαν, δεν μεγάλωσαν την οικογένειά τους, δεν παρέμειναν ενωμένοι και σίγουρα εκείνος ο γάμος δεν “εξασφάλισε” το happy end στην τελευταία απόγονο της θρυλικής δυναστείας των Ωνάσηδων…

p1bc9t8nn81ghu1ccf16df49l2dja 900

Το πρώην ζευγάρι, παντρεύτηκε το Δεκέμβριο του 2005 σε κτήμα του Σάο Πάολο με καθολικό και ορθόδοξο γάμο. Οι κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οκτώ από την πλευρά της Αθηνάς και οκτώ από την πλευρά του Ντόντα. Ανάμεσά τους και ένα ζευγάρι Ελλήνων. Ο επιχειρηματίας Κώστας Κοτρωνάκης – πρόξενος επί τιμή στο Ρέσιφε της Βραζιλίας, και η σύζυγός του, Κατερίνα. Η νύφη φορούσε Βαλεντίνο και είχε στο πλευρό της τα ξαδέλφια της, τα παιδιά της Μαριλένας Πατρονικόλα μαζί με τους συζύγους τους και την αδελφή της, Σαντρίν. Ο μεγάλος απών ήταν ο πατέρας της, Τιερί Ρουσέλ και ή σύζυγός του, Γκάμπι…

Ενας ακόμα γάμος που 11 χρόνια αργότερα έριξε τίτλους τέλους… 

`Υστερα από ενάμιση χρόνο μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών και μεγάλης κόντρας, βγήκε τελικά  το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάσης και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Bunte.de, το διαζύγιο εκδόθηκε, ενώ οι δύο αντίδικοι έχουν καταλήξει σε συμφωνία για όλα τα θέματα.

Οι δύο εκπροσωπήθηκαν στο βελγικό δικαστήριο από τους δικηγόρους τους και ζήτησαν να γίνει γρήγορα μια συμφωνία. Αν και  αρχικά οι απαιτήσεις του Ντόντα άγγιζαν τα 400.000.000 δολάρια, τελικά αρκέστηκε σε όσα όρισε το δικαστήριο, χωρίς περαιτέρω απαιτήσεις. Το ποσό δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο είναι πολύ μικρότερο απ` αυτό που διεκδικούσε.

Για ποιο λόγο ο Ντόντα  δεν έδωσε συνέχεια στη δικαστική διαμάχη ; H ανάγκη του να προχωρήσει τη ζωή του και να βγάλει για πάντα από τη ζωή του την Αθηνά Ωνάση.

Αξίζει να  σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες ο σύμβουλος της οικογένειας Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης, αποκάλυψε πως ο Ντόντα απατούσε την Αθηνά επί 8 χρόνια, διατηρώντας παράλληλη σχέση με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.


Στο δικαστήριο δόθηκε ένας κόκκινος φάκελος από τον Αλέξη Μανθεάκη, μέσα στον οποίο υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία για τη διπλή ζωή του Ντόντα με μια  Βελγίδα call girl. Ο Αλέξης Μανθεάκης μίλησε στο “Πρωινό” του AΝΤ1 δείχνοντας on camera τον περιβόητο φάκελο που φαίνεται να καθόρισε την έκβαση του διαζυγίου. “Στον φάκελο υπάρχουν όλα τα στοιχεία που επιβεβαιώνουν τη σχέση της Βελγίδας με τον Αλβάρο. Η ερωμένη έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο που έμενε αυτός με την Αθηνά. Είχαν ψευδώνυμα: ο Αλβάρο ήταν ο Ρομέο και η κοπέλα η πριγκίπισσα Σαρλότ… Έναν μήνα μετά τον γάμο έκαναν σχέση και κράτησε για 8,5 χρόνια, χωρίς η Αθηνά να ξέρει τίποτα. Ο Ντόντα εμφανιζόταν με περούκα και της είπε ότι ήταν Αργεντίνος. Η ερωμένη έμαθε από την τηλεόραση ποιος τελικά ήταν ο Αλβάρο. Η Αθηνά ήταν σε μεγάλη ταραχή όταν της είπα για τον φάκελο, αλλά ήθελε να μάθει την αλήθεια. Ο Αλβάρο ανεβάζει φωτογραφίες με την καινούργια του σχέση για το show” είπε χαρακτηριστικά…

Τέλος, ο κ. Μανθεάκης αποκαλύπτει ότι η Αθηνά Ωνάση δεν έχει επαφές με κανέναν, ούτε καν με τον πατέρα της. “Η Αθηνά είναι παγερά αδιάφορη για όλους και δεν βοηθάει κανέναν” είπε..

Μανταλένα Μαρία Διαμαντή

 πηγη