Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο η επίθεση ενός Έλληνα καθηγητή στον Αντετοκούνμπο, αναφέροντας για τον διεθνή μπασκετμπολίστα: «Ο μαύρος που το παίζει Έλληνας μας έγραψε στα…

Τη στιγμή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαφημίζει την Ελλάδα με τα κατορθώματα του στα λαμπερά παρκέ του NBA, τραγουδώντας σε κάθε ευκαιρία τον εθνικό μας ύμνο, ένας συμπατριώτης μας και μάλιστα διακεκριμένος καθηγητής ο οποίος διδάσκει σε ένα από τα γνωστά Πανεπιστήμια του Λονδίνο, το UCL, του επιτίθεται με απίστευτες εκφράσεις αμφισβητώντας όχι μόνο την ιθαγένεια του, αλλά και τους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκε να μην συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ το καλοκαίρι.

Τα σχόλια του Έλληνα καθηγητή αναρτήθηκαν δημόσια στο ανοιχτό προφίλ Ελληνίδας δημοσιογράφου, η οποία πριν από λίγες ημέρες είχε ανεβάσει στο facebook βίντεο των Milwaukee Bucks όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραγουδούσε μαζί με άλλους συμπατριώτες μας τον εθνικό ύμνο στο γήπεδο των Cleveland Cavaliers.

Το εν λόγω βίντεο που έφερε τον τίτλο “ Giannis meets Greeks in Cleveland” έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες προκαλώντας δέος και ρίγη συγκίνησης.

Όμως φαίνεται ότι ο Έλληνας καθηγητής, που σύμφωνα με δημοσιεύματα ιστοσελίδων θεωρείται παγκοσμίου εμβέλειας προσωπικότητα και διακεκριμένος επιστήμονας στον τομέα της τεχνολογίας, είχε αντίθετη άποψη για τον Έλληνα σταρ του NBA.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: « Μας ζάλισε ο μαύρος που το παίζει Έλληνας. Έως εδώ. Δεν ξεχνάμε το καλοκαίρι. Μας έγραψε στα @ρχιδι@ του όλους μας, την Εθνική ομάδα και την σημαία μας».

 

Πηγή πληροφοριών: filathlos.gr