“Δύο ποιητικοί μονόλογοι”. 20/12, ο Θανάσης Δρίτσας πηγαίνει Τεχνοχώρο και παρουσιάζει το νέο του βιβλίο

 

Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος και το My Art Box, by technohoros υποδέχονται τον καρδιολόγο, συγγραφέα, συνθέτη και φίλο Θανάση Δρίτσα, και το βιβλίο του, «Δύο ποιητικοί μονόλογοι» που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο από τις εκδόσεις Μπαρτζουλιάνος, με πρωτότυπη εικονογράφηση τουΓιώργου Μπούτλα.

Έτσι, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 18:30, στην οδό Λεμπέση 12 στην Ακρόπολη, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου, όπου ο Θανάσης Δρίτσας και αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες του, θα μας ταξιδέψουν στις σελίδες και στους στίχους των ποιημάτων του, ενώ θα ακολουθήσει μουσικό δρώμενο με τραγούδια του ίδιου του συγγραφέα.

Τη συζήτηση και παρουσίαση συντονίζει η δημοσιογράφος Ρίτσα Μασούρα ( πρώην Καθημερινή, σήμερα HuffingtonPost.com) ο παιδαγωγός, γλωσσολόγος, μέλος του Επιστημονικού Διδακτικού Προσωπικού της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Βαγγέλης Ιντζίδης, η ζωγράφος και εκπαιδευτικός, Μαίρη Σάββα και ο ζωγράφος, συγγραφέας, ιατρός ορθοπεδικός, Γιώργος Μπούτλας.

Παράλληλα, στον χώρο που θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην έκθεση Van Gogh Revisited”, αποτελούμενη από έργα 18 εικαστικών που συμμετείχαν στην ταινία με θέμα την ζωή και το έργο του Van Gogh.

  


Παραθέτουμε τρεις ενδεικτικές φωτογραφίες από την ομαδική έκθεση, με τον τίτλο Van Gogh Revisited που θα πλαισιώσει την παρουσίαση του βιβλίου του Θ. Δρίτσα και αυτή την περίοδο “τρέχει’ στον Τεχνοχώρο.


Related Post