Γιατί είπε ότι Τσίπρας και Μητσοτάκης κινδυνεύουν να πάνε φυλακή – Αυτά τα χρήματα είναι όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κλεμμένα από τον λαό

Ως «κίνηση απελπισίας» χαρακτήρισε μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104,6» και στους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης την επιλογή της κυβέρνησης να δώσει επιδόματα στους πολίτες.

Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων «η κυβέρνηση βαδίζει στα κουτουρού, δεν υπάρχει σχεδιασμός ούτε στα κουτοπόνηρα».

«Οι Έλληνες δεν είναι τόσο φτηνιάρηδες και ηλίθιοι», σχολίασε.

«Τα χρήματα των επιδομάτων είναι κλεμμένα από τον λαό. Μπορούσε με άλλη πολιτική ο λαός να είχε σωθεί. Έγινε μια κλοπή σε βάρος της κοινωνίας», ανέφερε και επανέφερε την πρότασή του για την ανάγκη οικουμενικής κυβέρνησης.

«Ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας στο τέλος μπορεί να πάνε και φυλακή, αν δεν ρίξουν τον εγωισμό τους και δεν κάνουν μια κυβέρνηση. Μπορεί να καταλήξουν στη φυλακή, γιατί όταν μετά από οκτώ χρόνια θυσιών, πουν στους πολίτες, ότι δεν έχουν να τους δώσουν για παράδειγμα τη σύνταξη, εκείνοι θα πουν, να πάτε φυλακή», σημείωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

Απαντώντας σε σχόλια ότι παίρνει εντολές από τη σύζυγό του, ανέφερε «όταν λέω ότι συζητάω με τη γυναίκα μου δεν εννοώ ότι παίρνω εντολές. Κάθε ημέρα με περιμένουν είκοσι άνθρωποι έξω από το σπίτι μου και συζητάω μαζί τους».

Σε ερώτηση ποια είναι η συμβουλή της συζύγου του για το Σκοπιανό ο κ. Λεβέντης ανέφερε: «Για το Σκοπιανό η γυναίκα μου ως Μακεδόνισσα δεν θα επιτρέψει ποτέ να δώσουμε το όνομα Μακεδονία, είναι ”Casus belli”».