“Στημένη” χαρακτήρισε την υπόθεση Novartis ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας την Τρίτη στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας.

Η συνεδρίαση αφορούσε στην υπόθεση των 23 προσλήψεων που φέρεται να έχει κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά και το ότι χρησιμοποιούσε τους 13 εργαζόμενους στο γραφείο του.

Ωστόσο, με δεδομένο ότι η υπόθεση Novartis ήρθε στο προσκήνιο, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ θέλησε να τοποθετηθεί, καθώς το όνομά του βρίσκεται στη δικογραφία.

Ο πρώην υπουργός Υγείας ξεκίνησε την εισήγησή του στην Επιτροπή λέγοντας ότι παραιτείται του τραπεζικού απορρήτου του και κατέθεσε στην επιτροπή την κίνηση των λογαρισμών του. «Επειδή η επιτροπή σας είχε ανοίξει αυτή την συζήτηση καταθέτω ολόκληρη την κίνηση των λογαριασμών μου από την 1η Ιουνίου του 2013 έως και σήμερα και παραιτούμαι του τραπεζικού απορρήτου», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την υπόθεση των 23 προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε: «Όλη αυτή η υπόθεση είναι στημένη από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Πολάκη», καθώς «δεν υπάρχει καμία υπογραφή και δεν είναι τα δικά μου γράμματα στο συγκεκριμένο έγγραφο που ισχυρίζεται ο κ. Πολάκης».

Πηγή: reporter.gr