Οι εργαζόμενοι απανταχού στον κόσμο αγωνιούν για το μεσημεριανό τους φαγητό και χάνονται είτε ανάμεσα στα δεκάδες διαφημιστικά έντυπα ή σπεύδουν σε κοντινά εστιατόρια να αγοράσουν για παράδειγμα μια πίτσα… Φαίνεται όμως ότι αυτή η φάση της ζωής ένός εργαζόμενου έχει πιθανότητες να αλλάξει και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο.

Η γνωστή εταιρεία πίτσας Domino στη Νέα Ζηλανδία τεστάρει τον τελευταίο καιρό την παράδοση των προϊόντων της με drone! Αλλά υπάρχουν και μικρότερες εταιρείες σε πόλεις της Ινδίας που επεξεργάζονται ακριβώς την ίδια ιδέα.Μάλιστα στην Ινδία το πρώτο τέστ πραγματοποιήθηκε το 2014!

Ως ιδέα ακούγεται εξαιρετικά ευφυής, αλλά στην πράξη υπάρχουν τεράστια προβλήματα και φυσικά ο συνήθης ανταγωνισμός ανάμεσα στις μικρές επιχειρήσεις. Πολλοί επιχειρηματίες, ωστόσο, εκτιμούν ότι το κόστος της αγοράς των ειδικών “αερομεταφορέων” θα αποσβεστεί γρήγορα, δεδομένου ότι οι εργαζόμενοι προτιμούν να μην φεύγουν από τα γραφεία τους είτε γιατί δεν προλαβαίνουν, είτε γιατί “επιτηρούνται” ποικιλοτρόπως. Σκεφθείτε όμως τι θα μπορούσε να συμβεί αν κατέφθαναν σε ένα γραφείο ταυτοχρόνως δέκα drones.Ε, ένας συνωστισμός θα δημιουργούνταν και το ερώτημα είναι αν αυτό θα προκαλούσε εκνευρισμό στον εργαζόμενο ή στον διευθυντή της εταιρείας.