Τρία κιλά και 800 γραμμάρια γεννήθηκε ο δεύτερος γιος και τρίτο παιδί του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Η άφιξη του τρίτου τέκνου του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, όπως και τα δυο προηγούμενα, δίνει στους Βρετανούς να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να εξωτερικεύσουν την τρέλα τους για τη δική τους μοναρχία. Ντυμένοι με βρετανικές σημαίες, με παραδοσιακές στολές, κρατώντας φωτογραφίες και άλλα αναμνηστικά οι Βρετανοί και αρκετοί τουρίστες στήνονται έξω από το μαιευτήριο Lindo Wing περιμένοντας να δουν από κοντά το βασιλικό μωρό. Ελπίζουν η Δούκισσα του Κέιμπριτζ να πάρει εξιτήριο σήμερα και να επιστρέψει με το νεογέννητο στο παλάτι του Κένσιγκτον. Ελπίζουν να είναι αυτοί που θα την δουν πρώτοι να βγαίνει από την κλινική αγκαλιά με το φασκιωμένο νεογέννητο.

Η 36χρονη μετέβη νωρίς το πρωί στο ιδιωτικό μαιευτήριο Lindo Wing του St Mary’s Hospital στο δυτικό Λονδίνο, που απέχει δύο χιλιόμετρα από τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον. Στο ίδιο μαιευτήριο γέννησε και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της.

Εδώ και λίγες ημέρες θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας κατασκήνωναν έξω από το νοσοκομείο για να ακούσουν πρώτοι την ανακοίνωση της γέννησης.

Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας θα είναι πέμπτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον παππού του, τον 69χρονο πρίγκιπα Κάρολο, τον πατέρα του, τον 35χρονο πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον 4χρονο αδελφό του πρίγκιπα Τζορτζ και τη δίχρονη πριγκίπισσα αδελφή του Σάρλοτ.

Related Post