«Ξαναχτύπησε» ο γνωστός για την προκλητική ρητορική του έναντι της Ελλάδας σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν.

Αυτή τη φορά, ο Γιγκίτ Μπουλούτ δήλωσε ότι οι τουρκικές δυνάμεις όχι απλά έφτασαν 55 χιλιόμετρα μέσα στην Ελλάδα, αλλά ότι κατέβασαν από τις βραχονησίδες όλες τις σημαίες, υποστηρίζοντας μάλιστα πως υπάρχει και το σχετικό βίντεο.

Παράλληλα, σημειώνει ότι επρόκειτο για μια μυστική επιχείρηση και πως υπάρχουν και αποδείξεις τις οποίες μάλιστα οι τουρκικές αρχές τις έδωσαν και στην Ελλάδα!

Ο σύμβουλος του Ερντογάν κατηγορεί επίσης όλα τα μέλη του  υπουργικού συμβουλίου της Ελλάδας για αντιτουρκική και αντιισλαμική συμπεριφορά και εκτοξεύει νέες απειλές, εάν όπως λέει «δεν αλλάξουν τη συμπεριφορά τους».

«Τώρα δεν θα ήταν σώφρον να διεξάγουμε πόλεμο εναντίον της Ελλάδας από τεχνικής άποψης. Όταν συγκρίνουμε τις δυνάμεις της Ελλάδας και της Τουρκίας είναι σαν να μιλάμε για έναν άνδρα που χτυπάει ένω μωρό μέσα στην κούνια του», πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ρητορική της Άγκυρας το προσεχές διάστημα αναμένεται να γίνει ακόμα πιο προκλητική, λόγω των ραγαδαίων πολιτικών εξελίξεων που πυροδότησε η προκήρυξη πρόωρων εκλογών για τις 24 Ιουνίου.