Τις τελευταίες ημέρες ένα tweet, κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει πολλά γέλια και μια δόση… ανατριχίλας στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το συγκεκριμένο Tweet αναφέρει:
«1981: Παντρεύεται ο πρίγκιπας της Αγγλίας,
Η Liverpool παίρνει την κούπα
Ο Πάπας πεθαίνει
2005: Παντρεύεται ο πρίγκιπας της Αγγλίας
Η Liverpool παίρνει την κούπα
Ο Πάπας πεθαίνει
2018: Ο πρίγκιπας της Αγγλίας παντρεύεται
Η Liverpool στον τελικό
Κάποιος να ειδοποιήσει τον Πάπα!!!».

 

1981 1. Prinz von England heiratet 2. gewinnt die CL 3. Attentat auf den Papst 2005 1. Prinz von England heiratet 2. Liverpool gewinnt die CL 3. Papst stirbt 2018 1. Prinz von England heiratet 2. Liverpool im CL-Finale 3. Papst drückt die Daumen

Όπως είναι λογικό, το συγκεκριμένο tweet έχει γίνει viral, με πολλούς να αναρωτιούνται αν πρόκειται για πλάκα κι άλλους να το ψάχνουν λίγο περισσότερο, προκειμένου να βεβαιωθούν ή τελοσπάντων, για να λάβουν τα μέτρα τους.

charles diana wedding 0

Κάποιοι αναφέρουν πως ο πρίγκιπας Κάρολος (που παντρεύτηκε το 1981) δεν ήταν πρίγκιπας της Αγγλίας, αλλά πρίγκιπας της Ουαλίας, άλλοι ψαγμένοι διαπίστωσαν πως ο Πάπας πυροβολήθηκε το στις 13 Μαΐου 1981 στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό αλλά επέζησε κι άλλοι πως το Champions League δεν υπήρχε μέχρι το 1992.

pope 15

Αστειευόμενοι κάποιοι τόνισαν πως τουλάχιστον αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο εν ζωή προκαθήμενοι της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, οπότε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιος, ενδεχομένως, να πεθάνει, αν και ο πάπας Βενέδικτος έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και είναι και 91 ετών. Επίσης, πολλοί είναι αυτοί που, χιουμοριστικά, προσεύχονται να μην κερδίσει το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ, ώστε να μην… «χρειαστεί» αν πεθάνει και ο Πάπας.

Είτε πρόκειται, πάντως, για φάρσα, είτε για πραγματικά γεγονότα, αν μη τι άλλο, προκάλεσαν το γέλιο των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης!