Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2 έγινε κάτι, που όπως είπε και ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης, δεν έχει ξαναγίνει. Η Κατερίνα Δαλάκα διάλεξε να παίξει με τον πρώην συμπαίκτη της Νάσο Παπαργυρόπουλο, κίνηση που έκανε τους υπόλοιπους παίκτες να γουρλώσουν τα μάτια τους. Τελικά η Διάσημη τον νίκησε.

Η σχέση των δύο παικτών φαίνεται πως έχει κλονιστεί μετά την ένταξη του Νάσου στους Μαχητές και την εκδήλωση χαράς του, που φαίνεται να ενοχλεί την Κατερίνα Δαλάκα.

Η παίκτρια των Διασήμων εξήγησε την επιλογή της. «Από τους τέσσερις άντρες ήθελα να παίξω και να αγωνιστώ με τον Νάσο, γι΄αυτό και έγινε αυτή η επιλογή. Πρώτον, γιατί το ήθελα από την αρχή του παιχνιδιού να μου δοθεί μια ευκαιρία τέτοια και δεύτερον γιατί με έχει κουράσει να με κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μου με αυτό που κάνουνε με την Ροδάνθη κάθε φορά» είπε. Χθες η Ροδάνθη επικαλούμενη πρόβλημα με τους φακούς επαφής της και την πισίνα δεν αγωνίστηκε.

Η επιλογή της Κατερίνας όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στους χρήστες του Twitter. Κάποιοι στράφηκαν εναντίον της, άλλοι χάρηκαν με την επιλογή και το σθένος της, ενώ η απάντηση του Νάσου όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή για το ματσάρισμα αποθεώθηκε καθώς ο παίκτης εξήρε τις αγωνιστικές ικανότητες της αντιπάλου του.