Η πράξη του νεαρού ντελιβερά συγκίνησε αρκετά την οικογένεια του ετοιμοθάνατου η οποία μοιράστηκε την ιστορία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Έφηβος ντελιβεράς από το Μίσιγκαν οδήγησε 3 ώρες και 30 λεπτά διανύοντας απόσταση 360 χλμ για να παραδώσει σε ετοιμοθάνατο την αγαπημένη του πίτσα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ζευγάρι Αμερικανών από την Ινδιανάπολη ήθελε να πάει στο Μίσιγκαν, στην πόλη που έτρωγαν την αγαπημένη τους πίτσα γνωρίζοντας ότι μπορεί να ήταν και η τελευταία τους φορά καθώς ο άνδρας ήταν βαριά άρρωστος με καρκίνο.

Ωστόσο η προχωρημένη κατάσταση του άνδρα δεν του επέτρεπε να ταξιδέψει.

Τότε ο πεθερός του πήρε τηλέφωνο στην πιτσαρία εξήγησε την κατάσταση.

Αμέσως μετά το κλείσιμο του καταστήματος πίτσας βράδυ Σαββάτου, ο ντελιβεράς πήρε μια πίτσα πεπερόνι και μανιτάρι και έφτασε σε λίγες ώρες στην Ινδιανάπολη.

Τον υποδέχθηκαν πανηγυρικά τα παιδιά του ζεύγους και ο πεθερός, προσφέροντας του κατάλυμα για τη νύχτα. Εκείνος όμως έφυγε την ίδια μέρα.

«Η οικογένεια με αγκάλιασε. Ήταν φοβερό. Οι εκφράσεις στο πρόσωπό τους και όλα τα σχετικά. Προσεύχομαι για αυτούς, εύχομαι ο Θεός να τους δίνει δύναμη» τόνισε ο ντελιβεράς.

Το ζευγάρι βρήκε την πίτσα το πρωί και η χαρά τους ήταν ανείπωτη. Στη συνέχεια μοιράστηκαν την ιστορία στα social media.