Να φύγει από την Ευρώπη μαζί με τα παιδιά της και να εγκατασταθεί στην Αυστραλία επιθυμεί η χήρα του δολοφονηθέντος επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Καρύδα, η οποία φοβάται για τη ζωή της στην Ελλάδα.

Όπως ανέφεραν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά της, η γυναίκα φοβάται να επιστρέψει στην Ελλάδα για να μην πέσει και η ίδια θύμα δολοφονικής επίθεσης. Η μητέρα δύο παιδιών σχεδιάζει να μείνει μόνιμα στην Αυστραλία και να μεγαλώσει τα παιδιά της στην οικία των πεθερικών της σε προάστιο του Σίδνεϊ. «Δεν γυρίζει πίσω στην Ελλάδα με τίποτα. Είδε τον Γιάννη να εκτελείται εκείνη την ημέρα. Έχει τελειώσει με την Ελλάδα», είπε στην Daily Telegraph φίλος της οικογένειας.

«Είδα τον γιο μου να πεθαίνει μπροστά μου»

Ο πατέρας του θύματος, Στέλιος Μακρής, έσπασε τη σιωπή του.  «Είμαι τόσο ταραγμένος. Είδα τον γιο μου να πεθαίνει μπροστά μου. Ξέρεις πώς είναι να θάβεις το ίδιο σου το αίμα; Έχασα δύο παιδιά τώρα. Τα είδα και τα δύο να πεθαίνουν».

Ο Στέλιος Μακρής αναφερόταν στην μικρότερη κόρη του Βίκι, η οποία πέθανε από λευχαιμία πριν 30 χρόνια. Δίπλα της τάφηκε και ο Γιάννης Μακρής στο νεκροταφείο Ρόκγουντ του Σίδνεϊ.