Ενώπιον του δικαστηρίου βρέθηκε σήμερα ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «House of Cards, Κέβιν Σπέισι που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 18χρονου σε μπαρ στο Νάντακετ.

Ο Kέβιν Σπέισι θα πρέπει να μείνει μακριά από τον νεαρό άνδρα που τον κατηγόρησε ότι τον παρενόχλησε σεξουαλικά σε μπαρ της Μασαχουσέτης το 2016, σύμφωνα με τη εντολή που εξέδωσε σήμερα δικαστήριο των ΗΠΑ.

Ο ηθοποιός κατηγορείται για επίθεση και παρενόχληση, ωστόσο ο ίδιος, σύμφωνα με το AP δεν αποδέχθηκε το κατηγορητήριο.

Τοπικά μέσα τα οποία επικαλείται το πρακτορείο AFP, αναφέρουν πως ο ηθοποιός, μέσω του δικηγόρου του, δήλωσε αθώος ενώ και ο ίδιος ο Σπέισι είχε νωρίτερα δηλώσει πως σκοπεύει να δηλώσει αθώος.

Το δικαστήριο όρισε άλλη μια ακρόαση για τις 4 Μαρτίου στην οποία ο ηθοποιός δεν χρειάζεται να εμφανιστεί, αλλά θα πρέπει να είναι διαθέσιμος τηλεφωνικά.

Ο δικαστής δέχθηκε το αίτημα από τους δικηγόρους του Σπέισι να ανακτήσει το δικαστήριο τα δεδομένα του κινητού τηλεφώνου του θύματος έξι μήνες μετά την φερόμενη επίθεση.

Ο δικηγόρος του, Άλαν Τζάκσον, δήλωσε ότι στο κινητό υπάρχουν στοιχεία που είναι «πιθανώς απαλλακτικά» για τον Σπέισι.

Ο Σπέισι και οι δικηγόροι του αρνήθηκαν να σχολιάσουν την έκβαση της υπόθεσης κατά την αποχώρησή τους από το δικαστήριο.