Ελληνικές γεύσεις και κόκκινο χύμα κρασί απόλαυσε στο Πήλιο ο Μπόρις Τζόνσον

Γιορτές στο Νότιο Πήλιο πέρασε, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Μ. Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον παρέα με την εντυπωσιακής ομορφιάς συνοδό του την 30χρονη Κάρι Σίμοντς πρώην στέλεχος του κόμματος των συντηρητικών.

Ο Mr Brexit επέλεξε να περάσει τις πρώτες μέρες του έτους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα σε ένα οικείο μέρος, όπως είναι για τον ίδιο το Νότιο Πήλιο και ειδικότερα στη βίλλα «Irene» ιδιοκτησίας του πατέρα του Στάνλεϊ

Ο 54χρονος Τζόνσον εθεάθη την περασμένη Παρασκευή να γευματίζει, στην παραδοσιακή ταβέρνα της Αφροδίτης στην κεντρική πλατεία του Λαύκου.

Εκεί τους εντόπισαν δύο ζευγάρια συνταξιούχων Βρετανών που διαμένουν μόνιμα στην περιοχή και αναζητούσαν προσωρινά ένα ζεστό καταφύγιο, λόγω της ξαφνικής διακοπής ρεύματος στην περιοχή. Κανείς τους δεν περίμενε ότι θα βρεθούν να συντρώγουν με τον αμφιλεγόμενο Βρετανό πολιτικό. Μετά την αρχική έκπληξη ένας από την παρέα πλησίασε για να τον χαιρετίσει. Ο, συνταξιούχος πλέον, αστυνομικός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου και εκ των «φίλων των Καλντεριμιών» Κρις Γουικς, του ευχήθηκε καλή χρονιά με τον Τζόνσον να ανταποκρίνεται με θερμή χειραψία και αντίστοιχες ευχές.

Μιλώντας στο «magnesianews.gr» η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας κα Αφροδίτη, είπε πως δεν αντιλήφθηκε την ταυτότητα του ζευγαριού που έτρωγε διακριτικά δίπλα στο τζάκι. Όπως μας είπε οι δυο τους ήταν χαλαροί και πρόσχαροι με τους άλλους Βρετανούς που τους αναγνώρισαν, ενώ δοκίμασαν τη σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, χοιρινό στο πήλινο και κόκκινο χύμα κρασί, ενώ για σαλάτα προτίμησαν μπρόκολο και…το αγαπημένο τζατζίκι του Μπορίς.