Αρνείται πεισματικά ο Πάνος Καμμένος να δώσει τέλος στο θρίλερ των ημερών, σχετικά με το μέλλον του κόμματος του στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός άμυνας ζήτησε εξουσιοδότηση για να αποσύρει τα στελέχει του κόμματος από την κυβέρνηση, ωστόσο συνάντησε την άρνηση των στελεχών του.

Οι βουλευτές Κώστας Ζουράρις, Βασίλης Κόκκαλης και Θανάσης Παπαχριστόπουλος, καθώς και ο παριστάμενος υφυπουργός Νίκος Μαυραγάνης, την αρνήθηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες ανέφεραν:

«Δεν μπορούμε να πάρουμε αυτή την απόφαση εφόσον απουσιάζουν η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά και η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, εκτός και αν έχουν διαγραφεί και δεν το γνωρίζουμε».

Με την πρόταση του Πάνου Καμμένου συμφώνησαν μόνο οι δύο βουλευτές: Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και Κώστας Κατσίκης.

Ο ίδιος διέκοψε τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους προανήγγειλε νέα αναβολή στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο STAR, καθώς και στο κρίσιμο ραντεβού με τον πρωθυπουργό.

«Αν δεν έχουμε εικόνα από τα Σκόπια δεν θα γίνει τίποτα, ούτε η συνάντηση με τον Τσίπρα, ούτε η συνέντευξη στο Star. Μην πιστεύετε τίποτα από αυτά που γράφονται», πρόσθεσε.

Ο υπουργός Άμυνας τις προηγούμενες μέρες (και μήνες) έχει υποπέσει σε συνεχείς παλινωδίες και μπρος – πίσω, ενώ τις τελευταίες μέρες εξελίσσεται και ένα θρίλερ που αφορά στελέχη του κόμματος, τα οποία εμφανίζονταν έτοιμα να τον εγκαταλείψουν και να προσχωρήσουν σε άλλα κόμματα.