Κωνσταντίνος Δεσποτάκης /neolaia.gr

Βαριέσαι να βγεις και θέλεις να κάτσεις μέσα; Για αυτό διάλεξε μία από αυτές τις mini σειρές για να σου κρατήσουν παρέα! Για αυτό σου έχω μία λίστα με τις καλύτερες mini σειρές για να δεις! Μόνο ένας κύκλος η κάθε μία και μπορείς να δεις όσες θέλεις μέχρι να αποφασίσεις ότι είναι η ώρα για να βγεις στον έξω κόσμο και να τον αντιμετωπίσεις.

Για πάμε να δούμε, όμως, ποιες είναι!

1. True Detective

Η πρώτη σεζόν αυτού του αστυνομικού θρίλερ θα σε καθηλώσει και θα δεις γιατί ο McConaughey θεωρείται ένας από τους καλύτερους της γενιάς του. Μόνο 8 επεισόδια και πίστεψε με, δε θα θέλεις να τελειώσει. Μη συνεχίσεις στις επόμενες σεζόν! Έτσι και αλλιώς το στόρι της πρώτης ολοκληρώνεται.

2. Big Little Lies

Μία ακόμα mini σειρά με 7 επεισόδια. Μία κλειστή κοινωνία με τα δικά της μυστικά και ένα θρίλερ για έναν φόνο περιπλέκονται άριστα σε μία σειρά που δε θα θέλεις να τελειώσει. Εξαιρετικές ερμηνείες από το καστ και η σκηνοθεσία από άλλο κόσμο! Μην τη χάσεις!

3. Sharp Objects

Μία δημοσιογράφος επιστρέφει στην πόλη που μεγάλωσε για να γράψει για έναν φόνο ενός κοριτσιού. Ένα σκοτεινό κουβάρι μυστικών και παλαιών σχέσεων ξετυλίγεται και εσύ δεν μπορείς να ξεκολλήσεις τα μάτια σου από την οθόνη. Η Amy Adams είναι ανατριχιαστική στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

4. 13 Reasons Why

Μπορεί να έχει και δεύτερο κύκλο, αλλά ο πρώτος είναι αυτός που βασίστηκε στο βιβλίο και λέει όλα όσα είχε να πει για την αυτοκτονία και την κατάθλιψη. Μία σειρά που πρέπει να τη δεις και τη συζητήσεις με κάποιον. Μόνος σίγουρα δε θα μπορέσεις να την τελειώσεις!

5. Band of Brothers

Μία mini σειρά του Steven Spielberg που θα σε καθηλώσει και θα σε φέρει πολύ κοντά στην πραγματικότητα του πολέμου. Από τις μικρές λεπτομέρειες μέχρι και το τέλος θα νομίζεις πως είσαι και εσύ εκεί!