Τα 15 ονόματα των νέων υποψηφίων της για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου ανακοίνωσε προ ολίγου η ΝΔ, τονίζοντας την ανάγκη για ανανέωση και διεύρυνση σε πρόσωπα και ιδέες.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Νέας Δημοκρατίας, “οι περισσότεροι εξ αυτών διεκδικούν για πρώτη φορά την ψήφο των πολιτών και αυτός είναι ένας βασικός λόγος που ανακοινώνονται πριν από την πλήρη λίστα του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ που θα ακολουθήσει τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να έχουν το χρόνο να γίνουν ευρύτερα γνωστοί στο σύνολο της επικράτειας”

Έχουν όλοι τους ξεχωριστή προσωπική διαδρομή, καθώς έχουν δώσει ήδη δείγματα γραφής στον επαγγελματικό τους βίο και στην κοινωνία των πολιτών. Επέλεξαν να συνταχθούν με τη ΝΔ με κοινό τους στόχο να εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα μας στο ευρωκοινοβούλιο σε μια πολύ κρίσιμη συγκυρία τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη.

Με την ανακοίνωση των 15 νέων υποψηφίων ευρωβουλευτών συνεχίζεται η διαδικασία ανανέωσης και διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που αποτελεί σταθερό στόχο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

kalipso goula
kostas dervos
nikos doukas
pavlos eleftheriadis
thodoris kalabokis
giorgos   stayros kremlis
stelios kybouropoulos
elisavet kyritsi
melas
giannis paidas
eleni panagiotarea
klairi sarantakou