Κεγκέρογλου σε Σπίρτζη: «Έπρεπε να του πεις να παραδεχθεί ότι έκανε μ@λ@κί@»

Μια… άκομψη έκφραση που χρησιμοποίησε από βήματος της Ολομέλειας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Μια… άκομψη έκφραση που χρησιμοποίησε από βήματος της Ολομέλειας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου τράβηξε το ενδιαφέρον περισσότερο από την ουσία των λεγομένων του, αν και στην παρέμβασή του είχε προλάβει να θίξει πολλά ζητήματα.

Πόλος έλξης έγινε ωστόσο η μαγική φράση «έπρεπε να του πεις να παραδεχθεί ότι έκανε μ@λ@κί@», την οποία απηύθυνε στον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη προκειμένου να τη μεταφέρει στον πρωθυπουργό, ο οποίος κατά τη γνώμη του είχε υποπέσει στο ατόπημα να παρομοιάσει τον Γιώργο Παπανδρέου με τον δικτάτορα Πινοσέτ.

Επισημαίνοντας στον κ. Σπίρτζη πως «έχει ευθύνη γιατί δίνει άλλοθι σε αυτή την κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κεγκέρογλου, με αναφορά στον πρωθυπουργό: «… και αυτό το βραβείο που πήρε, φαντάζεστε να το είχε πάρει ο Σαμαράς ή ο Παπανδρέου; Τι θα έλεγε ο Τσίπρας για Παπανδρέου; … ρε τι Πινοσέτ που τον έχετε πει τον Παπανδρέου. Και δεν του είπες ρε Χρήστο (σε Σπίρτζη) να πει ‘έκανα μαλακία που τον είπα Πινοσέτ’; Ή το πιστεύετε; Κι αν το πιστεύετε ακόμα πώς έχεις τον υφυπουργό του Πινοσέτ. όπως είπε και την κυβέρνηση Παπαδήμου κουρελού κι έχεις τον υφυπουργό του Παπαδήμου κουρέλι από την κουρελού δηλαδή;».

πηγη