Στην Αυστραλία τον έψαχναν, στην Αθήνα τον βρήκαν και πήγαν να του αφαιρέσουν τη ζωή…

Όλα δείχνουν ότι το παγιδευμένο με δυναμίτιδα όχημα στη Γλυφάδα, είχε στόχο σκληρό συμμορίτη από την Αυστραλία. Ο Α.Μ. που φέρεται να έφυγε από την Αυστραλία όταν ξέσπασε «εμφύλιος» στην συμμορία των μηχανόβιων με την ονομασία «Comanchero», κατά τα φαινόμενα βρήκε καταφύγιο στην Αθήνα.

Όπως γράφουν αυστραλιανά Μέσα, ο Α.Μ., αραβικής καταγωγής, θεωρείτο ότι είχε στήσει την έδρα του στην «αθηναϊκή ριβιέρα», τη Γλυφάδα και είχε πάρε-δώσε με τη ρωσική μαφία. Η αιτία της φυγής του ήταν το ξεκαθάρισμα με τον νυν αρχηγό της Comanchero, Μικ Μάρεϊ, ο οποίος βρισκόταν έγκλειστος σε σωφρονιστικό ίδρυμα. Οι «παλιοί» τάχθηκαν υπέρ του Α.Μ. που ήταν ο «παλιός» και οι νέοι με τον Μάρεϊ.

Το ξεκαθάρισμα περιλάμβανε απόπειρες δολοφονιών, ενέδρες, πυροβολισμούς, καμμένα σπίτια κι οχήματα και πολλές αψιμαχίες, με απώλειες και για τα δυο στρατόπεδα. Οι άνθρωποι του Α.Μ. επιχείρησαν να βγάλουν από τη μέση το δεξί χέρι του Μάρεϊ, εισβάλλοντας μέσα στο «τατουατζίδικό» του και τον «γάζωσαν» με έξι σφαίρες στον θώρακα, όμως επέζησε.

Η εισβολή των ένοπλων στο «τατουατζίδικο»

mafiozosnew-768x577.jpg

Ο Α.Μ. ήταν επικεφαλής των Comancheros Victorian από το 2013 μέχρι το 2014 οπότε κι έφυγε από τη χώρα.

Παρά το γεγονός ότι είναι στην Ελλάδα εδώ και δύο χρόνια, η αστυνομία της Αυστραλίας υποστηρίζει ότι ο Α.Μ. εξακολουθεί να είναι μια προσωπικότητα που ασκεί επιρροή στους Comancheros.

Ο Α.Μ. είναι καταδικασμένος διακινητής ναρκωτικών, ο οποίος ήταν παρών στην απαγωγή του διεθνούς διακινητή ναρκωτικών Wayne Rodney Schneider στην Ταϊλάνδη το 2015.