Την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 19:30, οι εκδόσεις Ίκαρος, η Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (Ε.Λ.Σ.Α.Λ.) και το βιβλιοπωλείο «Επί λέξει», σας προσκαλούν στην παρουσίαση του αστυνομικού μυθιστορήματος του Κρίτωνα Σαλπιγκτή, Θρυμματισμένη φρυγανιά.

Για το βιβλίο θα συνομιλήσουν:

ο Νεοκλής Γαλανόπουλος, συγγραφέας-δικηγόρος,

ο Τεύκρος Μιχαηλίδης, συγγραφέας-μαθηματικός,

και ο Γιάννης Ράγκος, συγγραφέας-δημοσιογράφος.

9789605722562

Βιβλιοπωλείο «Επί λέξει» | Ακαδημίας 32, 10672, Αθήνα | Τ. 210 33 88 054

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΓΡΑΨΕ

“…Η Ελλάδα της κρίσης αναδεικνύεται ανάγλυφα μέσα από τις περιγραφές, καθώς το πολιτικό στοιχείο ανιχνεύεται σε γενναίες δόσεις, πηγαίνοντας πίσω, στα σκοτεινά χρόνια της Κατοχής. Γραμμένο με συνείδηση, βαθιά γνώση του είδους αλλά και το απαραίτητο σαρκαστικό χιούμορ, κάτι που συνάδει με τη σχετική κριτική βιβλίου που παραθέτει στο εσωτερικό της αφήγησης ο συγγραφέας: «Στο βιβλίο του Teff, ακόμα και στις πιο αιματηρές περιγραφές του, δεν είναι η ανάδειξη της φρίκης που σε κερδίζει. Είναι η αναζήτηση της λύσης μέσα σε υποθέσεις εντελώς απροσδόκητες που σε κατακτά».”

Τίνα Μανδηλαρά, LIFO

 

“…Ένα χορταστικό μυθιστόρημα, διάστικτο από το σαρκαστικό χιούμορ του συγγραφέα, που σχολιάζει καυστικά τον μεταπολεμικό κοινωνικό και πολιτικό μας βίο, φτάνοντας μέχρι τα σκοτεινά χρόνια της Κατοχής.”

Κατερίνα Σχινά, The Books’ Journal