Με μια οργισμένη ανάρτηση στο Twitter μητέρα βάλλει κατά της αεροπορικής εταιρείας Air Canada που τη συμβούλεψε αν θέλει να θηλάσει το μωρό της κατά τη διάρκεια πτήσης να το κάνει στην τουαλέτα του αεροσκάφους.

Η Στεφανί Βάντενμπεργκ εξηγεί ότι επικοινώνησε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών του αερομεταφορέα για να δηλώσει ότι θα θηλάσει το παιδί της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και εκπρόσωπος της εταιρείας απάντησε ότι θα πρέπει να το κάνει στην τουαλέτα και όχι από τη θέση της.

«Αγαπητή Air Canada δεν είναι ποτέ εντάξει να προτείνετε σε μια γυναίκα να θηλάζει το παιδί της μέσα σε τουαλέτα. Ούτε να την παραπέμπεται στην ιατρική σας γραμμή για να συζητήσει περαιτέρω το θέμα. Εάν θέλετε εσείς να τρώτε το γεύμα σας σε τουαλέτες, ελεύθερα, ούτε που με νοιάζει. Αλλά το παιδί μου δεν θα σας κάνει παρέα», έγραψε η μητέρα στο Twitter.

Stephanie VandenBerg@StephVDBG
Dear @AirCanada: It is never okay to recommend a woman breastfeed her infant in an airplane lavatory. Nor would I like to be referred to your medical line to discuss this further. If you would like to eat your dinner there, by all means, but my infant son will not be joining you

Η κ. Βάντενμπεργκ αναφέρει επίσης στην ανάρτησή της ότι η Air Canada γράφει στην ιστοσελίδα της ότι στηρίζει τον θηλασμό κατά τη διάρκεια των πτήσεων. «Πού στην τουαλέτα, εννοείτε;», σχολιάζει δηκτικά.

Στη συνέχεια εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας απάντησε στο tweet της μητέρας κάνοντας λόγο για παρεξήγηση ότι η Air Canada υποστηρίζει 100% τις μητέρες που θηλάζουν.

πηγη