Κι ενώ δεν είχε ακουστεί τίποτα για επανασύνδεση του ζευγαριού, ξαφνικά είδαμε την αναγγελία του γάμου τους!

Παντρεύονται Κικίλιας- Μπαλατσινού και δεν είναι πλάκα, αφού είδαμε σε εφημερίδα την αναγγελία του γάμου τους, ο οποίος θα γίνει στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί τον Ιούνιο.

Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, και η παρουσιάστρια, Τζένη Μπαλατσινού, αποφάσισαν τελικά να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο, μάλλον μπόρα ήταν και πέρασε, αφού υπάρχουν κι αποδείξεις για τον γάμο τους!

Δείτε την αναγγελία γάμου στην εφημερίδα «Καθημερινή»:

Ο Βασίλειος Κικίλιας γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Μαρίας, το γένος Βουτσινού και η Πολυξένη-Τζένη Μπαλατσινού γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Σοφίας, το γένος Χριστοδούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής

παντρεύονται Κικίλιας- Μπαλατσινού

Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας γνωρίστηκαν στις αρχές του 2017 μέσα από κοινούς φίλους. Το Καλοκαίρι του ίδιου έτους κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού από τις διακοπές τους στην Πάτμο.

Μετά από λίγους μήνες, κι ενώ όλοι έκαναν λόγο για ένα παραμυθένιο love story, μετακόμισαν μαζί σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο, λίγο καιρό μετά, κι ενώ υπήρχαν δημοσιεύματα ότι σκοπεύουν να παντρευτούν άμεσα, κυκλοφόρησε ότι Κικίλιας- Μπαλατσινού χώρισαν.

Τελικά, φαίνεται πως και οι δύο αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στον έρωτά τους κι αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα.

Εμείς τους ευχόμαστε τα καλύτερα και να είναι ευτυχισμένοι!

ipop.gr