Η μεγάλη επισκεψιμότητα των δύο εκθέσεων που φιλοξενήθηκαν κατά τη διάρκεια του Μαρτίου στην αίθουσα τέχνης “Τεχνοχώρος” και στο My art Box οδήγησε τους ιδιοκτήτες και συντελεστές τους να συνεχίσουν την παρουσίαση ως τα τέλη Απριλίου, πλέον υπό τη μορφή μιας ενιαίας έκθεσης και ως ένα είδος εικαστικής συνομιλίας μεταξύ δύο νέων καλλιτεχνών της ίδιας γενιάς με σημαντική παρουσία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η μια πλέον έκθεση περιλαμβάνει έργα από τις δύο εκθέσεις – «Reality matters» του Δήμου Κηπουρού σε επιμέλεια Μαρίας Κενανίδου και την έκθεση «Γένεσις» της Χριστίνας Τζάνη.

Παράλληλα, στην αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος εκτίθενται έργα συνεργατών ζωγραφικά, γλυπτά, κεραμικά, φωτογραφία και χαρακτικά, πολλά από τα οποία παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κοινό.

Το ωράριο που θα τηρηθεί την Μεγάλη Εβδομάδα είναι: Μ. Δευτέρα 13:00-20:30, Μ. Τρίτη, Μ. Τετάρτη & Μ. Πέμπτη 11:30-20:30 κΜ. Παρασκευή 13:00-16:00

Η έκθεση του Μαϊου

Την Τετάρτη 8 Μαΐου η γκαλερί Τεχνοχώρος θα εγκαινιάσει τη νέα της έκθεση με τίτλο «Ἡλικία τῆς γλαυκῆς θύμησης» της Καλλιρόης Χρόνη.