Υπέρ της σύμπλευσης και της συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής τάσσεται και ο Δημήτρης Τσοβόλας, προκαλώντας άλλον έναν πονοκέφαλο στην Χαριλάου Τρικούπη αλλά και χαμόγελα στο Μαξίμου και την Κουμουνδούρου.

Ο πρώην υπουργός, που συνδέθηκε με την περίοδο πρωθυπουργίας του Ανδρέα Παπανδρέου και το σύνθημα «Τσοβόλα δώσ’ τα όλα», έχει αποφασίσει, όπως μαθαίνει ο Neo, να πυκνώσει τις παρεμβάσεις του υπέρ της συγκρότησης μίας ευρύτερης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης.

Η αρχή έγινε την περασμένη εβδομάδα στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» -κι ας πέρασε στα ψιλά. «Θα επιθυμούσα την σύμπλευση των δύο αυτών και άλλων προοδευτικών χώρων και κινημάτων, για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις μίας πραγματικής προοδευτικής και δημοκρατικής οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής αλλαγής. Διαφορετικά η χώρα και η κοινωνία θα οπισθοχωρήσουν, με αρνητικές συνέπειες για τους πολλούς και προς όφελος των ολίγων, των οικονομικά ισχυρών στην Ευρώπη και τη χώρα μας», επισήμανε χαρακτηριστικά ο γνωστός δικηγόρος, λέγοντας χωρίς περιστροφές την άποψή του.