Σε μια απίστευτη ανάρτηση προχώρησε ο Παύλος Πολάκης επιλέγοντας αυτή τη φορά ως στόχο των υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Ν.Δ., Στέλιο Κυμπουρόπουλο τον οποίο κατηγορεί με χυδαίο τρόπο ότι αν και μιλά για ίσες ευκαιρίες προσελήφθη στο ΕΣΥ με τα μόρια ως ΑΜΕΑ. «ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ να λες αυτά που λες!!!» αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έχει αναρτήσει και την πράξη με την οποία διορίσθηκε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Και δεν σταματά εκεί. Τον εγκαλεί διότι κατά τον Π. Πολάκη μιλά για ίσες ευκαιρίες ενώ κάνει χρήση του σχετικού νόμου. «Αν διεκδικουσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες κύριε Κυμπουροπουλε , να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κριση απο συμβούλιο οπως οι άλλοι γιατροί και οχι ετςι» σημειώνει.

Και ναι μεν αναφέρει (επι λέξη) «όπως δικαιούσουν ως ΑΜΕΑ» συνεχίζει με παραπομπή σε δήλωσή του σύμφωνα με την οποία o ίδιος δεν έχει θελήσει μόρια επιδόματα και χάρες αλλά ότι διεκδικεί αυτό που δεν υπάρχει.

Αυτά τα αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας της χώρας. Για έναν άνθρωπος – παράδειγμα δύναμης και θέλησης. Παράδειγμα για όσα έχει καταφέρει από την αρχή όταν το 1999 γινόταν ο πρώτος σημαιοφόρος μαθητής σε παρέλαση μέχρι σήμερα.

Στιγμιότυπο 2019 04 22 10.54.37 μμ