Επί ημέρες δεν μιλούσε για τις γυναίκες που η αστυνομία αναζητούσε. Δεν συνεργαζόταν μαζί της. Ηταν βυθισμένος στη σιωπή του.Εσπασε όμως κάποια στιγμή και όπως μεταδίδουν όλα τα μέσα ο στυγερός δολοφόνος φέρεται να έχει παραδεχτεί ότι έχει σκοτώσει 7 γυναίκες!

Συνταρακτικές αποκαλύψεις από τη φρικιαστική δράση του 35χρονου δολοφόνου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του REPORTER.

Μετά την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης για τον φόνο της MARICAR VALDEZ ARQUILA από τις Φιλιππίνες ο 35χρονος, ύστερα από ανάκριση, ομολόγησε στους ανακριτές τη διάπραξη των ακολούθων εγκλημάτων:

Παραδέχθηκε τον φόνο της Maricar και ακόμα ομολόγησε και παραδέχθηκε τη διάπραξη άλλων δύο υποθέσεων φόνου με τρία θύματα.

Για την μία νέα υπόθεση παραδέχθηκε ότι πρόκειται για Νεπαλέζα ή Ινδή, την σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, χωρίς να προσδιορίσει ακριβώς το χρόνο.

 

Υπέδειξε τον χώρο, ένα λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα, όπου εντοπίστηκε ανθρώπινη σωρός.

Για την δεύτερη νέα υπόθεση ομολόγησε ότι διέπραξε άλλο ένα διπλό φόνο, μιας μητέρας και της ανήλικης κόρης της από τη Ρουμανία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για την Mαρικάρ Βαλντέζ, την Μarry Rose,την Arian Palanas Lozano, μία γυναίκα από το Νεπάλ ή την Ινδία, την εξάχρονη Sierra και ακόμη μία γυναίκα και την κόρη της από τη Ρουμανία, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.