Μέγκαν Μαρκλ: τέσσερα σημάδια που δείχνουν ότι γέννησε και το κρατά κρυφό
Οργιάζουν οι φήμες για τη γέννηση του παιδιού

Όλο το Ηνωμένο Βασίλειο είναι στο πόδι, αναμένοντας να ανακοινωθεί από ημέρα σε μέρα η γέννηση του μωρού της Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) και του πρίγκιπα Χάρι, το οποίο σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο αναμένεται να έρθει στη ζωή τέλη Απριλίου με αρχές Μαϊου, το πολύ.  Ωστόσο, δεν είναι λίγα τα tabloids αλλά και φανς του πριγκηπικού ζεύγους που υποστηρίζουν ότι η δούκισσα του Σάσεξ έχει ήδη γεννήσει και το κρατά το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

To ζευγάρι είχε ανακοινώσει ήδη από τις 11 Απριλίου ότι δεν πρόκειται να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη γέννηση του πρωτότοκου παιδιού τους, ενώ κυκλοφορούσε η φήμη ότι η δούκισσα του Σάσεξ δεν πρόκειται να γεννήσει στην κλινική που γέννησε τόσο η πριγκίπισσα Νταϊάνα όσο και η Κέιτ Μίντλετον.

«Ο Δούκας κι η Δούκισσα του Σάσεξ είναι ευγνώμονες για την καλή διάθεση που έχουν εισπράξει από πολίτες από ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και τον κόσμο καθώς ετοιμάζονται να υποδεχτούν το μωρό τους…Ο Δούκας και η Δούκισσα ανυπομονούν να μοιραστούν τα υπέροχα νέα με όλους αφού θα έχουν πρώτα την ευκαιρία να το γιορτάσουν ιδιωτικά ως μια νέα οικογένεια», ήταν η σχετική ανακοίνωση που είχε εκδώσει τότε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Οι φανς του πριγκιπικού ζεύγους βασίζουν την άποψη ότι η δούκισσα του Σάσεξ έχει ήδη γεννήσει σε τέσσερα συγκεκριμένα γεγονότα, που θα μπορούσαν κάλλιστα να χαρακτηριστούν και «τυχαία», αλλά ίσως και να ισχύει η λαϊκή ρήση ότι «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά».

Το τελευταίο τους ποστ στο instagram

Στις 15 Απριλίου το ζευγάρι, με κοινοποίηση στο κοινό τους προφίλ στο instagram, ευχαρίστησε τον κόσμο που άκουσε την παράκλησή τους να κάνουν δωρεές σε διάφορους οργανισμούς αντί να στείλουν δώρα για το νεογέννητο. Το μήνυμά τους κλείνει με τη φράση: «Ο δούκας και η δούκισσα (και το μωρό) του Σάσεξ, σας ευχαριστούν πολύ».

πηγη Εθνος